Chiar dacă 2022 a fost un an prost pentru majoritatea criptomonedelor și eșecul FTX a redus probabilitatea acestei redresări a pieței la zero, investitorii au mari speranțe pentru 2023 și se pregătesc deja să investească în unele criptomonede cu potențial. Aceste criptomonede s-au poziționat foarte bine nu doar datorită faptului că sunt noi pe piață, ci și datorită rezistenței de care au dat dovadă în timpul crizei.

Vă prezentăm mai jos aceste criptomonede, oferindu-vă atât o scurtă descriere a fiecărui proiect, cât și o prognoză a criptomonedei pentru fiecare proiect pentru anul 2023. Vă lăsăm și un buton pentru fiecare criptomonedă, care poate fi folosit, respectiv, pentru a cumpăra criptomoneda rapid și ușor.

Bloc norocos

Lucky Block nu mai este un proiect nou, dar nu putem uita succesul pe care l-a avut acest token anul acesta, ceea ce nu este ușor pentru piața cripto. Dezvoltatorii au decis să valorifice succesul proiectului și au lansat un nou proiect – Lucky Block Casino. Acesta este un criptocazinou online, lansat exact atunci când interesul românilor pentru cazinourile online este mare și oferta criptocazinoului este destul de modestă.

Cazinoul permite depuneri și retrageri în criptofonduri, sunt acceptate cele mai populare criptomonede, precum și criptomoneda Lucky Block. De îndată ce acest cazinou a fost lansat, a existat și o creștere masivă a prețul criptomonedei Lucky Block. Prin urmare, este perfect normal să fii tentat de Lucky Block atunci când te gândești la cele mai bune criptomonede în care să investești în 2023.

Dash 2 Trade (D2T) – a strâns peste 9 milioane de dolari

Faceți clic pe 2 Schimb este un proiect care, după cum se spune, este la locul potrivit la momentul potrivit. Proiectul a adunat deja în jurul său nu doar o comunitate de peste 70.000 de investitori, ci și interesul întregii comunități cripto, determinat de suita de instrumente revoluționare pe care platforma o pune la dispoziție.

Unul dintre principalele atuuri ale acestei platforme este tabloul de bord revoluționar, care prioritizează urmărirea criptomonedelor din etapa de pre-vânzare. În plus, aici sunt disponibile un instrument de backtesting, un API de tranzacționare automată și un sistem revoluționar de notare.

Drepturi de autor: http://dash2trade.com

Articolul precedentMașina anului 2023 în România. Cât consumă și câți cai are câștigătorul
Articolul următorGhid de prelucrare a datelor personale in relatie cu implementarea Directivei Whistleblowing