Abonarea la un operator de telefonie mobilă nu este întotdeauna cea mai bună soluție, așa că mulți oameni încă aleg să folosească carduri PrePay. În România, numărul utilizatorilor de telefoane mobile care utilizează carduri preplătite „active” a depășit 8,8 milioane la sfârșitul anului 2021, potrivit ANCOM.

De ce sunt încă populare cardurile PrePay? Mulți nu vor să fie legați de un contract de abonament pentru o perioadă mai lungă de timp (12/24 de luni). În funcție de operatorul dvs. și de utilizarea lunară a datelor, poate fi mai ieftin să vă încărcați cardul în fiecare lună. Există și utilizatori care au ambele variante, pe numere de telefon diferite; telefonul de serviciu cu abonament și telefonul privat cu card preplătit sau invers. Fiecare variantă – abonament și card preplătit – are avantajele și dezavantajele ei, așa că decizia este strict personală.

Cum se încarcă cardul PrePay? Ce opțiuni există?

De obicei aveți trei opțiuni:

Problema cu primele două opțiuni este că necesită efort fizic și timp, iar tu ești dependent de programul comercianților. În schimb, îți poți reîncărca cardul online, oriunde te-ai afla (acasă sau în străinătate), în orice zi (indiferent dacă lucrezi sau nu) și la orice oră.

În plus, unii furnizori online, cum ar fi B. https://re.sendsms.ro/, încărcarea simultană a mai multor carduri PrePay, chiar și de la diferiți operatori de telefonie mobilă. Este o variantă foarte utilă pentru cei care au două carduri preplătite sau doresc să încarce cardurile mai multor membri ai familiei.

În plus, serviciile online vă oferă opțiunea de reîncărcări lunare recurente, economisind timp și reducând riscul de a rămâne fără credit exact atunci când aveți cea mai mare nevoie.

Încărcați cardurile Vodafone / Orange / Telekom PrePay online la Re.Sendsms.ro!

Articolul precedentEnel vinde compania romaneasca. Gigantul energetic cu care a semnat un acord exclusiv
Articolul următorCum arată unul dintre cele mai ieftine modele electrice de pe piața auto: Mașina care pare să zâmbească costă între 5.000 și 7.000 de euro