Presa din România realizează zi de zi lucruri frumoase, importante și foarte utile!

A fi informați înseamnă, în primul rând, a fi la curent cu toate lucrurile importante care se întâmplă în lume și mai ales la noi în țară. O persoană foarte bine informată are mult mai multe oportunități într-o societate modernă și civilizată!

            Zi de zi, ziarele, posturile de televiziune, canalele de știri și toate celelalte publicații oferă oamenilor de peste tot,  informații de ultima oră din domenii de interes maxim, politică, știri interne, știri externe, știri economice, din viața mondenă sau știri din diferite domenii sportive.

            Toate la un loc, au rolul de a ne informa continuu! Cu atât mai mult pe perioada pandemiei, presa din România și cea din străinătate, sunt și mai mult importante. Cu ajutorul jurnaliștilor suntem în orice moment la curent cu noile apariții din domeniul medical, cu politica statului în ceea ce privește actuala stare de alertă dar și cu cea din domeniul economic. Măriri de pensii, restructurări importante, taxe, creșteri de prețuri, tratamente noi pentru diferite boli, etc.

            Toate aceste lucruri sunt posibile cu ajutorul profesionalismului celor care lucrează în domeniul presei!

            Presa independentă și tinerii jurnaliști

            Luând în considerare importanța muncii lor, fiecare dintre noi ar trebui să sprijine  în special tinerii jurnaliști care aleg să practice această profesie în mod profesionist.

            Salutăm cu această ocazie, inițiativa a doi tineri jurnaliști care doresc să dezvolte un site de știri independent și într-un mod complet apolitic. RecordNews.ro este site-ul de știri care va prezenta zilnic în România, știri din domeniul politic, economic precum și știri externe și din domeniul lifestyle.

            Subiectele sunt interesante, știrile sunt succint și frumos prezentate! “Prima Doamnă din Haiti este în stare critică, după atacul armat în care președintele Jovenel Moise a fost ucis”. “Ungaria respinge ultimatumul Comisiei Europene pentru modificarea legii anti-LGBT – Eforturile Bruxelles-ului sunt în zadar”, “Anglia a învins Danemarca în prelungiri și va juca împotriva Italiei în finala EURO 2020”, “Noi acuzații în PNL. Orban îmbrâncit de agenții de pază în București. La Timișoara ar fi fost agresați susținătorii lui Cîțu” sunt câteva titluri despre articolele pe care le puteți citi zinic pe acest nou site de știri din România.

            Așa cum am mai spus, RecordNews.ro este inițiativa a doi tineri jurnaliști, Denisa Elena și Albert Mărculescu.

            Denisa Elena – “Sunt jurnalistă la ziarul RecordNews.ro de peste un an și am experiență în presa română de peste 2 ani de zile”.

            Albert Mărculescu – “Sunt jurnalist la început de drum la ziarul RecordNews.ro. Alături de voi o să evoluez frumos.”

            Mesajul pe care redacția îl transmite persoanelor interesate, este foarte frumos și impresionant : “RecordNews.ro este o presă independentă care dorește să rămână așa. Dorim să vă aducem în față cele mai noi știri fără a vă mai deplasa la chioșcurile de ziare. Este foarte important pentru noi să observați că ne pasă de dumneavoastră. Nu suntem asociați cu nici o culoare politică și așa vom rămâne. (…)”.

            Le dorim mult SUCCES celor doi tineri și cât mai multe știri interesante prezentate într-un mod profesionist!

Articolul precedentTrotinetele electrice, o alternativă pentru traficul aglomerat
Articolul următorServicii avantajoase de închirieri utilaje în județul Constanța