ASUS reinventează conceptul de laptop cu noul Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), primul notebook care dispune de un ecran tactil pliabil de 17,3 inchi, rezultând un laptop care măsoară doar 12,4 inchi atunci când ecranul este închis, ceea ce înseamnă o amprentă mai mică decât aceasta. dintr-o coală de hârtie A4, sporind portabilitatea fără a sacrifica experiența utilizării unui laptop cu un ecran mult mai mare.

ASUS este o companie adesea identificată cu inovația, ceea ce este evident în cazul excelentului laptop OLED Zenbook 17 Fold (UX9702), un produs care se remarcă prin versatilitate, originalitate și ingeniozitate, mai ales datorită ecranului pliabil cu diagonale de 17,3 inchi, o rezoluție de 2560 x 1980 pixeli și un raport de aspect ridicat de 4:3, care poate fi pliat în două pentru a crea două ecrane identice cu un raport de aspect de 3:2 și o rezoluție de 1920 x 1280 pixeli pentru a forma dar perfect lipite între ele, fără margini sau rame vizibile.

Principalul beneficiu al formatului pliabil este versatilitatea maximă, cu mai multe utilizări noi, pe lângă cele ale tastaturii Bluetooth detașabile ASUS ErgoSense, un model care folosește taste full-size cu o cursă precisă de 1,4 mm și, în plus, un răspuns extrem de receptiv. sensibil la touchpad.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) este un laptop care se poate adapta rapid la un mod de lucru optim pentru fiecare situație și poate fi folosit ca laptop cu tastatură virtuală sau fizică, desktop, tabletă, eReader sau cu ecranul deschis la 180 de grade pt. vizionarea de filme sau fluxuri de productivitate care necesită mai mult spațiu de stocare virtual. Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) vă invită să descoperi singur noi moduri de configurare. Rearanjarea aplicațiilor pe ecran pentru a optimiza spațiul disponibil în fiecare configurație este foarte ușoară cu software-ul ScreenXpert.

ASUS nu instalează un simplu ecran pliabil, ci un panou NanoEdge excelent cu un raport ecran-corp de 87%, datorită marginilor aproape invizibile. Panoul este foarte puternic, cu tehnologie OLED (Organic Light Emitting Diode), astfel că beneficiază de toate avantajele unui ecran OLED ASUS. Printre caracteristici amintim rezoluția de 2.5K, culorile HDR ultra-realiste cu acoperire completă a spațiului de culoare DCI-P3 utilizat la Hollywood și calibrarea personalizată PANTONE, toate contribuind la crearea unei experiențe cinematografice compatibile cu Dolby Vision. conform standardului. Un ultim aspect important este că ecranul vă protejează ochii și somnul reducând emisiile de lumină albastră cu până la 70%.

Încă de la primul contact cu ecranul, vei fi uimit de toate cele 1,07 miliarde de culori care pot fi prezentate ultra-rapid cu un contrast excelent de 1.000.000:1, cu o luminozitate maximă de 500 nits și extrem de fluidă, fără bâlbâială din cauza timpului Răspuns de 0,2 milisecunde.

Articolul precedentRomânia și-a redus producția de țiței în primele nouă luni ale anului. Cât de mult au crescut importurile?
Articolul următorDacia Spring, desemnată cea mai eficientă mașină electrică din Europa: care este consumul mediu raportat