Scopul întregului sistem de aer conditionat este de a vă face pe dvs. și familia dvs. să vă simțiți mai confortabil în locuință sau la birou, deoarece nu numai că răcește aerul, ci și protejează bunurile din el păstrând o temperatură și o umiditate optimă. Din păcate, atunci când unitatea de aer condiționat sau alte componente ale sistemului dvs. HVAC nu sunt întreținute corespunzător, rezultatul este o calitate slabă a aerului. De aici rezultă că trebuie să faceți o incarcare freon aer conditionat sau o revizie generală. Calitatea aerului din casa dvs. vă poate îmbolnăvi, obosiți și, în cazuri mai severe, poate provoca boli ale aparatului respirator!

Aparatele de aer condiționat și aerul rece pe care acestea il furnizează nu sunt în nici un caz dăunătoare. De fapt, aparatele de aer condiționat sunt necesare și benefice pentru nenumărate persoane care suferă de boli respiratorii astfel ele preiau o parte din praf si bacterii. Problema poate începe în crăpăturile întunecate ale sistemului dvs. HVAC sub formă de alergeni aerieni, cum ar fi mucegaiul, ciuperca, praful, supraaglomerarea bacteriană / virală. Pe măsură ce aceste microparticule rămân în orificiile de aerisire, acestea se pot înmulți rapid, în timp ce sunt circulate în toată casa, astfel sunt introduse în  sistemul respirator prin inhalare și sunt absorbite în fluxul sanguin. Simptomele includ pasaje sinusale inflamate, nas înfundat, iritație a gâtului, piele uscată / mâncărime, creșterea atacurilor de astm, dificultăți de concentrare, alergii (noi sau recurente), oboseală și chiar simptome asemănătoare gripei în cazuri severe.

Recomandările noastre

Întreținerea regulată a unității dvs. este întotdeauna cea mai bună practică, în plus, vă recomandăm îmbunătățiri ale filtrării aerului în combinație cu anumite filtre de ionizare care au o mare putere de distrugere a bacteriilor, filtrul electronic de aer polarizat și tratamentele pe scurgerea de condens cu eliminare în timp. Aceste produse asigură sterilizarea aerului care circulă în toată casa și conține cantități semnificativ mai mici de agenți patogeni din aer. Diverse tipuri de bacterii și virusuri devin sterile, deci nu putem garanta sterilizarea 100%,de aceea este bine să efectuați igienizare aerului condiționat o dată la maxim 12 luni și adăugarea de filtre speciale acolo unde se poate și este cazul. Pe lângă acest aspect bifați si revizia generala a unitatii de climatizare prin revizie periodică și incarcare cu freon aer condonditionat . Pe lângă aceste lucruri trebuie să aerisiți camerele dimineața când afara nu sunt atât de multe particule în dispersie  minim o data pe zi câte 15 minute. Nu uitați că atunci când aveți o problemă sau se adună numărul de luni, trebuie să apelați doar la firme specializate pentru revizii genarale, curățări de aer condiționat, suplimentări de agent frigorific, astfel veți avea certitudinea că aparatul este intreținut de persoane calificate.

Articolul precedentCursuri de înot pentru copii și adulți la școala Atack Team
Articolul următorInternetul istoric si evolutie