Școala de înot Atack Team din București oferă cursuri de înot pentru copii, copii mici și adulți pe tot parcursul anului. Sub îndrumarea profesională a instructorilor de înot, toți participanții la cursuri înot copii și adulți pot învăța să înoate sau să-și îmbunătățească tehnica de înot. Înotul este sănătos și cu un antrenament cardiovascular ideal, te poți menține în formă la orice vârstă, deoarece înotul, folosește întregul mușchi al corpului, fără a pune presiuni asupra articulațiilor. Învățarea tehnicii corecte de înot oferă cea mai bună bază pentru sănătate și siguranță. Datorită cererii mari, managerul operațiunilor bazinului Atack Team a dezvoltat cursuri înot adulți, cursuri înot copii și bazin înot pentru toate condițiile meteorologice.

Cu cine vei efectua cursuri de înot?

Toate cursurile de înot sunt efectuate cu înotători profesioniști experimentați. Într-un mod jucăuș, profesorul de înot copii îi aduce pe cei mici, încă de la vârsta de 6 luni, în elementul umed cu care sunt atât de familiarizați. Atunci când iau contact cu apa, împing și înoată prin apă, alunecă și se joaca împreună, fiind stabilite stimulente importante pentru mișcare, care s-au dovedit a avea un efect pozitiv asupra dezvoltării copiilor. La cursurile de înot copii, o mulțime de lucruri pot fi încercate și practicate în apă și care nu sunt posibile pe uscat. Jocul, distracția și cunoașterea apei – acestea sunt elementele centrale ale înotului pentru copii. Ceea ce este important, este experiența de grup și interacțiunea dintre copil și mamă / tată – un părinte este în apă la acest curs. Este pozitiv faptul că această ofertă se potrivește foarte mult cu dorința naturală de mișcare a copiilor mici cu vârsta cuprinsă între 2 și 4 ani.  

Școala de înot pentru adulți

Poti face cursuri inot adulți la orice vârstă. Sub îndrumarea unui instructor experimentat vei fi introdus în apă, îți veți cunoaște rezistența la apă și vei învăța cum să te menții pe apă. Vei învăța cum să îți folosești mâinile și picioarele pentru a înota, cum să-ți menții respirația și cum să-ți coordonezi mișcările, ca elemente tehnice ale procesului de înot. Pentru adulții care se tem de apă, profesorii de înot au pregătit un program suplimentar specific. Înotul întărește toți mușchii corpului, antrenează sistemul cardiovascular și îmbunătățește starea. Se oferă oportunitatea de a dezvolta antrenamente de înot adaptate rezistenței individuale, precum și de a îmbunătăți propriul stil de înot sau de a învăța noi stiluri.

Școala de înot pentru femei

Acest curs ia în considerare dorința multor femei de a prefera să fie între ele în timp ce învață să înoate. Sub îndrumarea unui instructor de curs calificat, grupul de femei dezvoltă toate abilitățile necesare înotului: conștientizarea apei, încrederea în apă, tragerea brațelor, lovirea cu picioarele, coordonarea respirației, precum și coordonarea tuturor mișcărilor parțiale. Toate femeile care știu să înoate puțin și doresc să facă cursuri înot adulți, vor învăța cum să se miște mai eficient și mai bine în apă, cum să se miște mai sigur și mai persistent în apă. Înotul pe spate este recomandat de mulți medici. Chiar dacă nu ai probleme cu spatele, vei învăța cum să înoți într-o manieră deosebit de prietenoasă și relaxată, folosind echilibrul brațelor și picioarele.

Articolul precedentCutiipostalebloc.ro furnizorul tau de cutii postale la comanda
Articolul următorAerul conditionat este daunator ?