Este bine cunoscut faptul că fiecare nouă generație de Zenbook rafinează liniile de design care au făcut populară această serie specială de ultraportabile încă de la primul model. Noul ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) este un produs inovator care se remarcă prin husa inspirată de măiestria Kintsugi, dar rămâne un Zenbook autentic datorită designului său contemporan, atemporal, care nu te va lăsa indiferent.

Evocând perfect spiritul Zen, noul membru al familiei Zenbook, ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) este un produs îndrăzneț care depășește limitele a ceea ce este posibil, atât în ​​ceea ce privește designul, performanța și portabilitatea, deoarece toate aceste lucruri sunt puncte mari pentru un ultraportabil fără compromisuri.

Extrem de portabil într-un design modern

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) cântărește 1,39 kilograme și are un corp cu o grosime maximă de 16,9 mm, care se caracterizează prin designul său orientat către utilizator, care poate accesa sistemul foarte rapid prin simpla atingere a suprafeței atingerilor Butoanelor de alimentare. care conține un cititor de amprente foarte rapid.

Modificările aduse acestui model includ tastatura ASUS ErgoSense și touchpad-ul ASUS NumberPad 2.0, ambele au fost reproiectate pentru a simplifica utilizarea și a facilita introducerea precisă a datelor, contribuind la o experiență extrem de satisfăcătoare. Finalizarea fluxurilor de lucru complexe de productivitate este posibilă datorită prezenței unui set complet de conectori și componente de ultimă generație, susținute în egală măsură de portabilitatea extremă oferită de autonomia de până la 18 ore.

Articolul precedentiRobot lansează cel mai avansat aspirator robot cu un mop 2 în 1 Sistemul iRobot OS – actualizări importante și atent
Articolul următorLansarea mega-rachetei pe care NASA o va trimite pe Lună este amenințată de o furtună