Nu este o alegere ușoară pentru șoferii de mașini atunci când doresc să schimbe mașina și trebuie să aleagă o mașină nouă sau uzată. Primul este prea scump pentru multe bugete, iar cel din urmă prezintă uneori riscul de a descoperi defecte scumpe după cumpărare.

Este cazul unui român care a descoperit la două zile după ce a plătit banii pentru o mașină la mâna a doua că are probleme majore, în urma unei vizite la service, a relatat acesta pe Facebook.

„Caut solutii. Am cumparat acum 2 zile o masina care ieri dupa service si diagnosticare are multe probleme si erori.

Ce pot sa fac legal, pentru ca vanzatorul nici nu mai raspunde la telefon, ne-a blocat intre timp. Pot depune un raport de poliție?

Vă rog, fără comentarii rele, suntem destul de încercați și pe nervi, există și riscul de a exploda în trafic, cu copii în spate”, a scris șoferul pe grup.

Avocatul online.

Într-un comentariu, autorul postării susține că mașina achiziționată este fabricată în 2008.

Mulți comentatori sunt de părere că mașina ar fi trebuit să fie întreținută înainte de a fi achiziționată. Alții îl încurajează să dea în judecată vânzătorul.

Articolul precedentDe ce este WordPress cea mai folosită platformă de site-uri?
Articolul următorUrmătoarele zile sunt cruciale pentru economia europeană: decizia care poate lovi Rusia într-un mod decisiv