Cristian Presură și-a împărtășit experiența pe rețelele de socializare când i s-a spart televizorul cu tehnologie LED.

Cunoscutul fizician român scrie că a mers mai întâi la departamentul de service, unde reparația a fost estimată la 200 până la 400 de euro. Totodată, i s-a recomandat ca opțiune să cumpere unul nou într-un magazin din aceeași clădire.

„Am prins, consum. M-am enervat si mi-am luat televizorul acasa. Cu ajutorul Google am identificat problema: luminile LED s-au ars. Cu ajutorul Amazon am cumparat altele: 18 euro. Cu Help my baieti, ei -am instalat.

Nu a fost ușor. Am fost foarte surprinși să găsim hârtia reflectorizantă în spatele foliilor albe lipite de LED-uri. Înțeleg că cei care au construit televizorul nu au anticipat că va fi reparat. Am desfășurat cu grijă hârtia cu o lamă de ras și apă caldă. Adevărat, este rupt în unele locuri.

Dar hei, grozav, televizorul funcționează acum datorită Cupei Mondiale! Și ne bucurăm foarte mult că am evitat consumerismul la graniță. Nu numai că este costisitor pentru buzunarele noastre și pentru mediu, ci și pentru că suntem ființe umane trecătoare pe acest pământ. El rămâne, noi…”, își descrie experiența fizicianul.

Articolul precedentCum creșterea pensiilor îi îndatorează pe bătrâni. „Aproape un milion de oameni nu vor beneficia de ajutor de stat”
Articolul următorCea mai scumpă mașină înmatriculată în România în 2022 a costat 700.000 de euro, second-hand. Lista completă a mașinilor de lux de pe șosea