Donald Trump a spus că intenționează să folosească propria sa platformă de socializare, Truth, în ciuda faptului că Twitter a fost achiziționat de miliardarul Elon Musk, care a promis că va restabili contul fostului președinte american, relatează Reuters.

„Îmi place Elon, dar susțin adevărul”, a spus Trump într-un interviu pentru Fox News, fără să spună în mod specific că nu ar scrie pe Twitter dacă contul i-ar fi restabilit.

Dacă postez pe propria mea platformă, oricum merge peste tot. Toată lumea de pe Twitter și oriunde oriunde îl difuzează oricum”, a spus Trump la Fox.

Twitter l-a suspendat pe Trump după ce susținătorii săi au atacat violent Capitoliul SUA pe 6 ianuarie 2021.

Musk a spus anterior că va restabili contul lui Trump, dar Trump a spus apoi că nu se va mai întoarce.

Musk, care se descrie ca un absolutist al libertății de exprimare, a preluat Twitter cu o eficiență brutală joi, concediind directori de top, dar oferind puțină claritate cu privire la modul în care își va atinge obiectivele ambițioase pentru influența platformă de socializare.

La doar câteva ore după ce Musk a început o nouă eră pe Twitter, a fost inundat de solicitări din partea deținătorilor de conturi suspendate și a liderilor mondiali.

Articolul precedentUltima asfaltare a autostrăzii A10, la 8 ani de la începerea lucrărilor. Zona de alunecări de teren Oiejdea se apropie de finalizare
Articolul următorCa șofer a scăpat de o veche problemă cu mașina Dacia Spring: „Toată lumea ar trebui să caute un bolovan cât mai mare și să intre în el”