După concedieri în masă de la Twitter, noul proprietar Elon Musk a decis să transforme mai multe birouri de la sediul companiei în cămine, scrie revista Forbes, citând două surse din cadrul companiei.

Luni, angajații care soseau la serviciu la sediul companiei din San Francisco au fost întâmpinați de dormitoare degradate, cu saltele nefabricate, draperii moale și monitoare uriașe pentru săli de conferințe – o îmbunătățire semnificativă față de situația „saltelei și pungii pneumatice” postată de un colaborator Twitter. la noiembrie. Există chiar și o plantă într-una dintre camere.

O fotografie a unui astfel de dormitor remodelat, văzută de Forbes, arată un covor portocaliu strălucitor, o noptieră din lemn și ceea ce pare a fi un pat dublu, completat de o lampă și două scaune de birou care urmăresc să creeze o atmosferă primitoare.

O sursă a spus că angajaților nu li s-a spus, așa că au presupus că paturile sunt atât de importante încât angajații reținuți de companie ar putea rămâne la birou. „Nu arată bine. Este un alt semn tăcut de lipsă de respect. Nu a fost nicio discuție. Tocmai au apărut paturile”, au comentat ei.

Luna trecută, CEO-ul Elon Musk le-a cerut miilor de angajați ai companiei să decidă dacă să plece sau să rămână, cu condiția să lucreze din greu la ceea ce el a numit „Twitter 2.0”. De când Musk a preluat funcția de proprietar și CEO, a concediat cel puțin jumătate dintre angajații Twitter, alții plecând de la sine.

Nu este clar câte astfel de dormitoare există, dar sursa Forbes crede că ar putea fi „patru până la opt pe etaj” și admite că „par confortabile”.

O altă sursă a declarat că mai multe dintre camere se aflau pe un etaj în mare parte gol. Cu toate acestea, personalul a observat că o cameră avea gunoi în coș, dând impresia că cineva a fost acolo. „Oamenii stau deja până târziu, așa că are sens într-o anumită măsură”, a spus sursa.

La mijlocul lunii noiembrie, Elon Musk a scris pe Twitter că va lucra și va dormi în birourile companiei din Market Street până când organizația va fi „remediată”. Acest tweet a fost șters de atunci.

Musk a susținut anterior că a dormit la sediul companiei sale. El a scris odată pe Twitter în 2018 că „a dormit la fabrică”, referindu-se la fabrica Tesla din Fremont, California.

Articolul precedentS-au aprins luminile West City Tower, cea mai înaltă clădire rezidențială din România. Imagini spectaculoase din Cluj-Napoca
Articolul următorȘoferii români compară autonomia în regim de iarnă a mașinilor electrice pe care le conduc: „Acesta este sfârșitul prostiei din partea producătorilor”