Din ce în ce mai mulți români sunt interesați să cumpere o mașină electrică. Unii documentează și sunt îngrijorați de prețurile la energie electrică, dar și de gama de mașini electrice.

Acesta este argumentul lansat de șoferul unei Dacie Spring care a realizat un sondaj pe Facebook, dornic de o imagine de ansamblu asupra autonomiei reale a acestor mașini, mai ales în sezonul rece.

„Un mic sondaj al gamei actuale in regim de iarna. Incep: baterie Dacia Spring 24 kw, regim de temperatura +0+8 grade, autonomia 140 km, Bucuresti. Hai sa facem o poza reala a diferitelor modele”, a scris soferul autovehiculului. mașini electrice de grup.

„Tesla S70, an constructie 2016, 290 km vara, aproape 250 km iarna. 250 doar in oras, fara drumuri europene.”

„Este un teren de golf de 36 de mile, peste 270 km vara, cel puțin 150 km iarna la munte, condiții extreme”.

„Primăvara consumă 17kWh/100km iarna?, întreabă un șofer”.

„Luați 17 kWh primăvara și vara cu aer condiționat și călătoriți exclusiv la București.”

„De asemenea, poate consuma 25kWh/100km. Dacă mergi sub 10km/zi în aglomerație, ajungi să consumi mai multă căldură decât în ​​călătorii”, adaugă cineva.

Articolul precedentElon Musk a amenajat dormitoare pentru angajații Twitter la sediul companiei. „Este un alt semn de lipsă de respect”
Articolul următorSecțiunile de cale ferată din Transilvania pe care se va putea circula cu 120 km/h. 17 contracte de modernizare, semnate de CFR