Volkswagen a decis să revină la butoanele fizice de pe volan la 3 ani de la introducerea celor tactile. Primul model care va beneficia de această schimbare ar putea fi și următorul model Golf restilizat.

În prezent, majoritatea modelelor de mașini germane au fost echipate cu comenzi tactile pe volan, dar clienții Volkswagen nu au fost mulțumiți de acele comenzi și le-au criticat pe rețelele de socializare și pe forumurile de specialitate.

Volkswagen a ținut cont de nemulțumirea clienților anunțând că intenționează să readucă butoanele fizice de pe volan în modelele viitoare, așa cum a declarat Thomas Schafer, șeful mărcii germane. El a postat un mesaj pe LinkedIn prin care anunță eliminarea comenzilor tactile de pe volan.

Thomas Schafer a spus că Volkswagen își consolidează portofoliul și designul, lucrând pentru a crea o nouă simplitate în modul în care funcționează vehiculele din gamă.

Schafer s-a referit la revenirea volanului cu butoane fizice. „Asta este ceea ce își doresc clienții de la un model Volkswagen”, a adăugat Thomas Schafer în postarea sa pe LinkedIn, scrie promotor.ro.

Toate celelalte comenzi tactile din cockpit vor rămâne neschimbate, doar cele de pe volan vor fi înlocuite cu vechile butoane fizice.

De exemplu, controlul intern al temperaturii va rămâne același ca înainte.

Cel mai probabil, primul model care va primi un volan cu vechile butoane fizice va fi următorul restyling al lui Golf, care este de așteptat să fie prezentat oficial în cursul anului viitor.

Articolul precedentTwitter a concediat aproape 2.000 de angajați după ce Elon Musk a preluat compania
Articolul următorDe ce se scumpește electricitatea dacă România produce energie electrică? Expert: „Deși modelul pare nedrept, este foarte inteligent”