În urmă cu 20 de ani, foarte puțini admiratori ai mașinilor decapotabile credeau că vor deveni proprietarii unui astfel de autoturism. Astăzi lucrurile stau cu totul altfel!

            Putem spune că un autoturism de marcă rulat, a devenit un lucru accesibil oricui în România. Nu este nevoie de un efort financiar foarte mare pentru a intra în posesia unui autoturism de marcă second-hand!

            Acest lucru înseamnă că industria de profil s-a dezvoltat suficient de mult și la noi în țară. Aceasta înseamnă progres, civilizație, o viață mai bună și mult mai multe vise frumoase realizabile.

            Companiile din România care comercializează autoturisme rulate au oferte foarte diversificate și oferă o mulțime de facilități: garanție pentru mașinile vechi comercializate, posibilitatea de  a fi cumpărate în rate sau în sistem de leasing, verificări tehnice performante, verificări pentru proveniență, kilometraj real, etc.

            Pe piața de profil din România există la vânzare, aproape toate tipurile de autoturisme second-hand, mai vechi sau mai noi, mai scumpe sau mai ieftine. Cel mai important este  că, preturile lor nu mai sunt atât de mari ca în trecut, nu este așa?

            Pentru iubitorii de masini decapotabile SH, vă recomandăm să studiați cu atenție oferta companiilor de profil cu experiență, pentru a găsi oferta cea mai bună și cea mai avantajoasă.

            Vă prezentăm în continuare una dintre ofertele cele mai interesante:

            MINI COOPER CABRIO 2008

sursa foto:mecum.com

            Mașina a fost fabricată în anul 2008, tipul caroseriei este Cabrio, capacitatea cilindrică este de 1598 cm3, cutia de viteză este automată, 60.000 de kilometri rulați. Prețul acestei mașini SH este de doar 6490 EURO.

            Toate mașinile SH comercializate de compania care îl oferă spre vânzare, sunt predate doar după realizarea reviziei (schimb de ulei și filtre originale conform șasiului) și sunt însoțite de Certificat de Garanție și Conformitate. Poate fi achiziționată cu numerar, credit auto sau în sistem de leasing.

            Mai mult decât atât, compania oferă și posibilitatea de a fi cumpărat în sistem Buy-Back. Mașina dumneavoastră o puteți aduce, va fi evaluată pe loc și prețul primit pentru ea, va fi dedus din valoarea noului autoturism.

            Modelul Mini Cooper prezentat anterior este doar un exemplu. Site-ul companiei Triauto.ro conține mult mai multe oferte avantajoase. Este vorba despre o companie profesionistă cu experiență mare pe piața firmelor care comercializează autoturisme rulate în România.

            Astfel de facilități oferite de companiile din acest domeniu ar trebui să ne determine să apelăm din ce în ce mai des la serviciile lor. Este din ce în ce mai neavantajos, să achiziționăm mașini de la persoanele particulare care nu oferă garanții și nici documente de proveniență pentru autoturismele comercializate.

            Costurile vor fi mai mari! Va fi nevoie de verificări suplimentare realizate în service-uri profesioniste. Luați în calcul orice lucru care reprezintă o garanție în plus pentru siguranța dumneavoastră și mai ales pentru siguranța familiei.

            Acesta a fost doar un exemplu. Există și alte companii pe piață care prezintă garanții la fel de mari în ceea ce privește calitatea mașinilor SH comercializate.

            Analizați, comparați, verificați toate ofertele active!! Luați în considerare și posibilitatea de a achiziționa inclusiv autoturisme noi, prin programele financiare existente pe piață în momentul de față. Ofertele sunt variate și foarte numeroase!

            Aproape că nu mai merită să vă deplasați în străinătate pentru a găsi cu ușurință o mașină rulată de foarte bună calitate. Din punctul acesta de vedere, ne îndreptăm treptat către o piață economică accesibilă multor categorii de persoane. Iar această criză generată de apariția pandemiei de COVID-19, în foarte multe domenii economice, va determina și mai mult scăderea prețurilor pentru un timp destul de îndelungat.

Articolul precedentCe să alegi? Adaptor HDMI SCART sau Adaptor SCART HDMI
Articolul următorTrotinetele electrice, o alternativă pentru traficul aglomerat