Doreşti să achiziţionezi un Adaptor Scart HDMI sau Adaptor HDMI Scart şi nu ştii care este produsul corect nevoilor tale? Tot ceea ce trebuie să ştii şi să înţelegi este direcţia de funcţionare a acestui convertor.

Pentru a înţelege sistemul de funcţionare a conversiei HDMI-SCART-HDMI şi pentru alegerea corectă a produsul de care ai nevoie, îţi prezentăm un articol inedit cu deosebirile dintre cele 2 produse, astfel încât achiziţia făcută să fie cea corectă.

Ți-ai schimbat televizorul cu unul nou, iar acesta nu mai are la intrare mufă Scart? Deții un dispozitiv cu ieșire Scart (decodor tv, receiver video, dvd player) iar televizorul nu are la intrare decât mufă hdmi ? Atunci ai nevoie de Adaptor Scart HDMI. Acesta este un convertor audio-video ce transformă semnalul analog Scart într-unul digital hdmi, suportând o rezoluție maximă full HD 1080p. Este ușor de montat și utilizat, nu necesită drivere. Conversie analog-digitală cu detectare şi conversie automată a semnalului, puteţi conecta dispozitive modele mai vechi cu Scart la televizoare/monitoare modele noi cu HDMI.

Ai un televizor model mai vechi care are la intrare doar mufă Scart , la care vrei să conectezi laptop-ul, calculatorul, receiverul, dvd-ul sau consola de jocuri cu ieșire HDMI ? Sau poate vrei să-ți transformi  televizorul cu mufă Scart într-unul Smart cu ajutorul unui chromecast sau tv box HDMI? Atunci ai nevoie de Adaptor HDMI SCART. Acesta este un convertor audio-video ce transformă semnalul digital HDMI într-unul analog Scart, suportând o rezoluție maximă full HD 1080P. Este ușor de montat și utilizat, nu necesită drivere. Convertire digital-analog cu detectarea şi conversia automată a semnalului, puteti conecta dispozitive noi (calculator, laptop, consolă, receiver, decodor video, dvd player, tv box, alte aparate hdmi) la televizoare modele mai vechi cu Scart.

Acestea se alimentează direct de pe portul usb al dispozitivului (televizor, laptop, etc) cu ajutorul cablului inclus în pachet. Prin această metodă de alimentare, consumul de energie este scăzut și durata de viață a produsului se va mări considerabil, deoarece odată cu închiderea tv-ului/laptop-ului, se va opri și alimentarea cu energie a convertorului, astfel, durata de utilizare va fi egală cu timpul de funcționare al dispozitivului.

Spre deosebire de majoritatea produselor de pe piață care au  alimentarea la priză 220V cu un transformator de 5V care ține aparatul deschis 24 ore/zi, adaptoarele marca Active vor avea o durată de viață de până la 10 ori mai mare și un consum redus de energie.

Articolul precedentTipuri de ulei de cocos
Articolul următorMașini decapotabile second-hand, un lux pe care și-l poate permite oricine astăzi!