Creatorii de conținut și mărcile pot programa postări pe Instagram direct din aplicație fără a apela la alte soluții.

După testarea din ultimele săptămâni, Instagram a decis să lanseze funcția de post-programare. Acesta va fi disponibil pentru anumite mărci și creatori de conținut, dar nu pentru toți utilizatorii platformei.

Cu noua caracteristică, fotografiile și rolele pot fi programate în cadrul aplicației pentru o perioadă de până la 75 de zile.

Pentru opțiunile de programare a postărilor, accesați Setări avansate în procesul de publicare. Acolo selectezi ora si data dorite, dupa care revii la fluxul normal de publicare.

Nu este cel mai simplu proces de a programa postări, dar îi scutește pe utilizatori să apeleze la soluții terțe sau la aplicația Creator Studio dezvoltată separat de Meta.

Spre deosebire de Facebook, care oferă de mulți ani această posibilitate pentru Pages, Instagram începe foarte târziu și o oferă doar anumitor conturi, cel puțin deocamdată.

Nu se știe când și dacă opțiunea de a programa postări pe Instagram va fi disponibilă pentru toți utilizatorii platformei.

Articolul precedentNoi rute operate de Wizz Air din București către capitalele europene. Compania aeriană aduce un nou avion la Otopeni
Articolul următorRomâni care nu se tem de șomaj în vremuri de criză. Expert: „Nu cred că vor exista concedieri în acest domeniu în următorii doi ani”