Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din România, a anunțat marți sosirea celei de-a 16-a aeronave care va susține operațiunile în București, aceasta fiind una dintre cele cinci aeronave anunțate din septembrie.

„Odată cu creșterea frecvențelor pe 20 de rute existente, cele cinci noi aeronave care se vor alătura bazei din București până la sfârșitul acestui an vor asigura 1.200.000 de locuri suplimentare pe an pentru piața din România, oferind mai multe alternative celor care rezervă zboruri cu Wizz Air. „, spune operatorul low-cost într-un comunicat.

Wizz Air și-a consolidat poziția de cel mai mare operator din România, cu 36 de aeronave. Numărul de aeronave de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă va ajunge la 17 până la sfârșitul acestui an, susținând introducerea a trei noi rute de la București către Atena, Praga și Larnaca, începând din decembrie 2022.

În total, Wizz Air operează în prezent 68 de rute low-cost către 21 de țări din Europa și Orientul Mijlociu, investind continuu în dezvoltarea rețelei. Compania aeriană a crescut, de asemenea, frecvențele către destinații cheie precum Londra, Roma, Milano, Barcelona, ​​Paris, Bruxelles-Charleroi, Dortmund, Eindhoven, Madrid și Tel Aviv.

Wizz Air operează o flotă de 172 de aeronave Airbus A320 și A321. În exercițiul financiar F22, încheiat la 31 martie 2022, operatorul a înregistrat 27,1 milioane de pasageri. Wizz Air este listată la Bursa de Valori din Londra.

Articolul precedentChirnogeni, județul Constanța, noua bază de depozitare achiziționată de RWA România
Articolul următorModificări importante la Instagram. Ce se întâmplă cu postările