WhatsApp a anunțat că va introduce funcția multi-dispozitiv.

Această caracteristică permite utilizatorilor să conecteze până la 4 telefoane sau tablete la același număr de telefon. Acest lucru permite sincronizarea conversațiilor între diferite dispozitive, menținând în același timp securitatea de la capăt la capăt, care protejează conversațiile de ochii terților.

Luna trecută, în urma actualizării beta WhatsApp pentru Android, Wabetainfo a anunțat posibilitatea de a folosi același număr de telefon pe mai multe smartphone-uri și tablete pentru a sincroniza conversațiile între diferite dispozitive.

Wabetainfo a luat acum notă de activarea așa-numitului „multi-device” în WhatsApp pentru Android.

În prezent, versiunea de încercare este disponibilă doar pentru un număr mic de utilizatori.

„După conectarea contului dvs. WhatsApp la un nou telefon mobil, istoricul dvs. de chat va fi sincronizat pe toate dispozitivele conectate. Deoarece aceasta este o versiune beta, este posibil ca unele funcții să nu fie încă disponibile, cum ar fi posibilitatea de a vizualiza locații partajate în timp real și liste lungi de autocolante”, a raportat Wabetainfo, potrivit Antena3.

Nu se știe când Meta, gigantul american care controlează WhatsApp, va lansa actualizarea tuturor abonaților, dar versiunea beta pentru Android sugerează că disponibilitatea nu este prea departe.

Articolul precedentCum faceți distincția între agențiile SEO care oferă rezultate și cele care nu?
Articolul următorNoua mașină cu hidrogen care parcurge 2.000 de kilometri cu un singur rezervor. Când va fi lansată producția de serie?