Noul proprietar al Twitter spune că poate crea un smartphone care ar oferi o alternativă la cele două platforme dominante în prezent.

Ce va face Elon Musk dacă și când Twitter va fi interzis din magazinele de aplicații din cauza noilor politici, care au devenit semnificativ mai permisive de la mandatul lui Musk – a fost ipoteza care a făcut obiectul multor discuții în ultimele zile.

Ca răspuns la această întrebare, unii dintre utilizatori au sugerat că în acest caz, Musk ar trebui să-și construiască propriul smartphone, cu propriul ecosistem și stocarea aplicațiilor, unde să fie găzduit Twitter.

Însuși Elon Musk nu a ezitat să răspundă la acest subiect, spunând că speră să nu ajungă acolo, dar da, dacă va face, ar construi o alternativă la iPhone și Android.

Stilul în care Elon Musk conduce Twitter a provocat nemulțumire în rândul multora. Nu mai vrea ca utilizatorii să fie interziși pentru diverse discursuri. Până acum, de exemplu, discursul instigator la ură a încălcat regulile rețelei de socializare.

Cel mai recent, Musk a anunțat că oricine blocat anterior va fi reactivat în cadrul rețelei de socializare, cu excepția cazurilor în care a fost comisă infracțiune sau a fost trimis „spam flagrant”.

Ideea de a construi un nou ecosistem mobil de la Elon Musk atunci când mulți alții, inclusiv Microsoft, nu au putut concura cu Apple și Google, pare în domeniul fantasticului în acest moment. În dezavantaj, cumpărarea Twitter mi s-a părut o glumă la început.

Articolul precedentRomânii primesc bani pentru facturile la energie în 2023. Cine are dreptul la ea
Articolul următorCât consumă o mașină electrică înainte de a veni iarna: „Ce facem, fraților?”. Simulări ale intervalului „rece”.