Cei care se gândesc să cumpere o mașină electrică ar trebui, de asemenea, să se asigure că au opțiuni de încărcare la îndemână. Numărul de stații unde pot fi reîncărcate este insuficient, mai ales în orașele mici, și nu toate sunt funcționale.

Pentru cei care locuiesc acasă, reîncărcarea mașinii nu este o problemă, spre deosebire de cei care locuiesc într-un bloc.

Este cazul unui automobilist care se gândește să folosească un cablu care coboară de la etajul 6, după cum a scris pe Facebook.

„Am și 2 întrebări la care aștept răspunsuri fără sarcasm.

1) Ce se poate intampla daca vreau sa incarc o masina electrica cu cablu de la etajul 6 (locuiesc intr-un bloc de apartamente), am grija de vecini, ma refer la politie, pompieri si alte „corpi” asemanatoare

2) Care este intervalul real la o temperatură de -10C.

As dori un cablu pe care sa-l pot folosi cateva ore aruncat de pe balcon si ridicat ulterior, nu am loc de parcare fix, asa ca chiar nu am de unde sa fac ceva reparat, fotografiat etc. Doar 16A ar fi de ajuns, cred că pierderile ar fi destul de mici dacă aș folosi un cablu mai gros, am văzut niște prelungitoare portocalii cu tambur de 25 m, mă gândeam la așa ceva”, a scris șoferul de pe grupul Dacia Spring România.

În comentarii, alți șoferi mărturisesc și că au încărcat mașina în acest fel. Unii nu cred că metoda este o soluție bună.

Articolul precedentWindows 10 și Office 2021 la cel mai bun preț și mai multe reduceri la Oferte Godeal24 Double 12!
Articolul următorDrumul expres care va extinde după zeci de ani autostrada București-Pitești. VIDEO/FOTO „Pria formă”.