Dacă ești frustrat pentru că ai ratat Black Friday și Cyber ​​​​​​​​Monday, Godeal24 a început acțiune dublă 12, Aceasta este aceeași promoție ca Black Friday, ceea ce înseamnă că vă puteți bucura în continuare de cel mai mic preț de Black Friday pentru a cumpăra un software pentru computer real la îndemână de la Microsoft. Ce este promoția Double 12? Double 12 este un carnaval de cumpărături care are loc pe 12 decembrie în fiecare an și poate fi considerat o promoție derivată a Double 11. În cadrul evenimentului, Godeal24 a introdus diverse reduceri pe care să le restituie consumatorilor.

Prețul oficial al Microsoft Office 2021 Pro este de 439,99 USD. Cu Reduceri Godeal24 din 12.12, prețul inițial al Office 2021 Pro este de doar 24,25 EUR, ceea ce reprezintă o economie de până la 90%. Dacă trebuie să instalați pentru mai multe computere sau să cumpărați cu prietenii, pachetul Office 2021 de 5 bucăți este cea mai bună ofertă și îl puteți cumpăra cu doar 13,05 EUR/PC. Vă rugăm să nu vă faceți griji cu privire la siguranța și fiabilitatea software-ului. Trebuie să descărcați software-ul de pe site-ul oficial Microsoft și să utilizați cheia de activare a licenței achiziționată de la Godeal24. După ce activarea a reușit, îl puteți utiliza în mod normal, astfel încât să nu vă faceți griji despre cum să descărcați software-ul, asta nu este nicio problemă. Chiar dacă există probleme în timpul instalării și utilizării, Godeal24 oferă serviciu post-vânzare 24/7 și serviciu post-vânzare pe viață!

Cel mai mic pret al anului! MS Office 2021 Original de la 13,05 EUR

Acum este cel mai bun moment pentru a cumpăra Windows 10 Pro. Godeal24 Double 12 a introdus și un preț special pentru Windows 10 Pro 2PC – 12,12 EUR convertiți în doar 6,06 EUR per computer pentru a cumpăra Windows 10 Pro autentic. Dacă cumpărați un singur dispozitiv, costă doar 7,25 EUR și puteți face upgrade gratuit la Windows 11!

Ofertă limitată: Windows 10 Pro original de la 6,06 EUR!

Godeal24 are un magazin complet și profesional cu un catalog extins de licențe digitale 100% garantate și legale. Puteți obține același software cu peste 80% reducere și este oficial. Nu numai sistemele de operare populare Windows OS și Office, ci și software de calculator mai practic și instrumente mobile, cum ar fi seria IOBIT, software-ul Ashampoo, Disk Drill și multe altele.

Godeal24 este un important reseller de licențe Microsoft și software de securitate IT, care vă permite să achiziționați sistemul de operare Windows și MS Office la prețuri reduse, precum și instrumente IT utile precum seria IOBIT, software Ashampoo, Disk Drill și multe altele. Economisiți până la 90%! Licențele sunt 100% originale și autentice. Godeal24 cunoaște „istoria” fiecărei licențe vândute, iar utilizatorii o pot folosi fără probleme. Din acest motiv, licențele care pot fi achiziționate de pe Godeal24 pot fi folosite „pe viață”, adică fără restricții: sistemul de operare va fi actualizat și susținut de Microsoft pe toată durata de viață.

Articolul precedentSecțiunile de cale ferată din Transilvania pe care se va putea circula cu 120 km/h. 17 contracte de modernizare, semnate de CFR
Articolul următorSoluțiile șoferilor care au mașini electrice și locuiesc în condominiu: „Vreau să mă reîncarc cu un cablu de la etajul 6”