Alături de mașinile retro și moderne, o măsuță de cafea neobișnuită a fost vândută la licitația RM Sotheby’s din Miami, care a adus 246.000 de dolari, de aproximativ patru ori mai mare decât estimarea inițială. Site-ul oficial al casei de licitații a anunțat-o.

Cert este că produsul este realizat pornind de la un motor Ferrari preluat dintr-o mașină italiană a anilor 60, într-un singur exemplar.

Motorul V12 de epocă a fost restaurat, curățat și lustruit, rămân și cele șase carburatoare Weber gemene. Suporturile de masă din sticlă sunt introduse în galeria de evacuare a motorului și arată ca țevi de evacuare.

Recent, mobilierul din piese auto câștigă popularitate. Motoarele sunt folosite pentru a face mese de sufragerie, iar scaunele sunt folosite pentru a face fotolii și canapele.

De obicei, un astfel de mobilier este mult mai ieftin, deoarece se folosesc unități de putere a mașinii relativ ieftine. Cu toate acestea, motoarele clasice Ferrari V12 nu sunt ieftine.

Articolul precedent„Internetul pur și simplu va dispărea”. Previziunile îngrozitoare ale unui om de știință despre schimbările cu care ne vom confrunta în viitor
Articolul următorRomânia: gaura neagră a importurilor. Unde se va opri scăderea bruscă a balanței comerciale?