WhatsApp a anunțat că o nouă caracteristică va permite utilizatorilor care folosesc aplicația desktop să schimbe viteza cu care un mesaj vocal este redat pe desktop, relatează The Sun.

Funcția este deja disponibilă pe iPhone și Android, dar vine în sfârșit și pe Windows. În prezent, este disponibil doar în versiunea beta a aplicației.

Noua caracteristică este utilă pentru cei care primesc mesaje vocale foarte lungi, ajutându-i să schimbe viteza de redare și să le rezolve în timp record.

Schimbarea a fost observată de specialiștii IT de la WABetaInfo, care au spus că funcția este acum disponibilă în Windows desktop beta.

„Cel mai bun mod de a verifica dacă funcția este deja disponibilă pentru contul tău WhatsApp este să redați o notă vocală. Când apare butonul de viteză de redare, puteți utiliza în sfârșit această funcție”, a explicat WABetaInfo, potrivit stirileprotv.ro

Acest lucru este deja posibil pe versiunile live ale WhatsApp pentru iOS și Android. Doar atingeți noul buton 1x de lângă mesageria vocală.

Articolul precedentCele mai mari temeri ale oamenilor cu privire la datele personale. Ceea ce le inspiră o mare neîncredere
Articolul următorTelefoanele pot pierde semnal din cauza întreruperilor de curent. Operatorii de rețea nu au sisteme paneuropene pentru a face față întreruperilor de curent