Accesoriile potrivite pentru mașină îmbunătățesc semnificativ experiența de conducere. Rolul lor este de a crea un sentiment de confort și de a vă ajuta să depășiți orice inconvenient care ar putea apărea. Cu ajutorul unor accesorii bine alese, poți considera că mașina ta are un nivel de dotare mai ridicat.

Iată câteva articole care nu ar trebui să lipsească din mașina ta:

Telefonul mobil înlocuiește cu succes multe dispozitive electronice. Până când au fost dezvoltate atât de multe aplicații, șoferii aveau nevoie de hărți, dispozitiv GPS, player audio, telefon pentru mașină și lista poate continua. Toate acestea sunt acum incluse în smartphone-ul tău.

Pentru a-l accesa este nevoie de o serie de accesorii. În primul rând, pentru a fi funcțional, telefonul tău mobil trebuie să aibă baterie, iar aplicațiile GPS consumă multă energie. Prin urmare, cablul de încărcare adaptat prizei auto este esențial. Apoi, pentru a-l avea mereu în câmpul vizual, telefonul trebuie fixat de parbriz sau de bord cu ajutorul unui suport special. Dacă mașina dumneavoastră nu este echipată cu un sistem de comunicare hands-free din fabrică, puteți folosi acest tip de accesoriu pentru a vorbi la telefon în timpul conducerii, nu doar legal, ci și în siguranță.

Avand in vedere conditiile in care calatoriti pe drumurile tarii, riscurile producerii unei cauciucuri sunt foarte mari. Timpul pe care îl petreci rezolvând această problemă depinde în mare măsură de accesoriile pe care le ai, dar și de priceperea cu care intervii.

Setul de bază al fiecărei mașini constă dintr-o roată de rezervă, cheie pentru roți și cric. Pe langa acestea, poti avea si un compresor alimentat de la priza de 12V cu care poti adauga presiune pe roti daca este cazul. Nu lipsesc nici accesoriile profesionale, precum un pistol pneumatic cu care se deșurubează șuruburile, oricât de strânse, sau kiturile pentru repararea pe loc a perforațiilor de cauciuc cauzate de cuiele găsite pe stradă.

Mașina pe care o conduceți este imaginea dvs. atât când sunteți parcat, cât și în trafic. Viața lor depinde și de întreținerea componentelor interne și externe. În timp ce aspectul caroseriei este mai mult despre imaginea ta față de lume, cabina îți poate afecta starea de spirit în trafic. Stabiliți un program regulat de spălătorie auto și implicați-vă nu numai în curățare, ci și în menținerea acesteia curată. Așadar, portbagajului nu trebuie să lipsească sacii de gunoi, cârpele de catifea sau din fibre, șervețele umede specifice fiecărui material în parte și accesoriile pentru curățarea tapițeriei auto. Acest kit minim de acțiune rapidă vă ajută să reduceți daunele cauzate de cafeaua vărsată accidental.

Articolul precedentCumpărați Windows 10 și Microsoft Office originale la prețuri de la 6,12 EUR cu ocazia reducerilor de Crăciun la Godeal24!
Articolul următorPrețurile gazelor în Europa continuă să scadă din cauza importurilor mari de GNL