Le sfătuim utilizatorilor Win8.1 să facă upgrade la Win10/11 cât mai curând posibil.

Microsoft le reamintește încă o dată utilizatorilor că suportul tehnic pentru Win8.1 se va încheia oficial începând cu 10 ianuarie 2023. După aceea, Microsoft nu va mai oferi asistență tehnică, software sau actualizări de securitate pentru această versiune. Faceți upgrade la Win10 sau Win11 cât mai curând posibil. Recent, Chrome a anunțat și că Win7 și Win8.1 vor fi eliminate treptat începând cu anul viitor. Deși utilizatorii de versiuni vechi de sisteme precum Win7 și Win8.1 pot instala și utiliza în mod normal vechea versiune de Chrome, aceștia nu vor primi actualizări noi de securitate și de utilizare, iar siguranța datelor nu poate fi garantată.

Cum să cumpărați Windows 10 sau Windows 11 autentic la cel mai mic preț?

Nu apelați la pachete gratuite de soluții Windows, deoarece este foarte probabil să conțină malware și să vă infecteze computerul cu viruși. Reduceri de Craciun de la Godeal24 oferă pachete reale Windows și Microsoft Office la prețuri mici, inclusiv Windows 10 Pro, cel mai folosit sistem de operare, la doar 7,25 EUR. Dacă cumpărați pachetul pentru 2 PC-uri Windows 10 Pro, prețul este de doar 6,12 EUR pentru fiecare sistem de operare separat. Puteți economisi mai mulți bani și puteți cumpăra mai multe cadouri de Crăciun! Godeal24 vinde numai sisteme de operare Windows autentice, pachete Microsoft Office și alte instrumente și software pentru PC. După finalizarea achiziției, utilizatorii trebuie să descarce software-ul de pe site-ul oficial al software-ului achiziționat și să folosească codul de activare a licenței primit de la Godeal24, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la securitatea software-ului oferit de Godeal24 pentru clienți profesioniști 24/7 asistență și serviciu post-vânzare pe viață, astfel încât să puteți cumpăra și utiliza cu încredere! Beneficii suplimentare pentru afaceri cu amănuntul: Windows OS și Microsoft Office.

Ofertă limitată: Windows 10 Pro Original de la 6,12 EUR!

Când accesați un document Word, Excel sau PowerPoint cu programe terțe, există o probabilitate mare de erori de formatare. Dar acum puteți deține întotdeauna cea mai recentă versiune de Microsoft Office 2021 Pro la un preț care începe de la 24,25 EUR, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la problemele software și să vă puteți îmbunătăți productivitatea. Dacă trebuie să cumpărați Office 2021 Pro pentru mai multe computere, prețul scade la doar 13,05 EUR! Profită și de oferta specială de Crăciun pentru Microsoft Office pentru MAC!

MS Office 2021 Original de la 13,05 EUR

Godeal24 are un magazin complet și profesional cu un catalog extins de licențe digitale 100% garantate și legitime. Puteți obține același software original cu peste 80% reducere. Avem nu numai popularele sisteme de operare Windows și Office, ci și software mai la îndemână pentru PC și dispozitive mobile, cum ar fi seria IOBIT, software-ul Ashampoo, Disk Drill și multe altele.

Articolul precedent„România este un magnet pentru afaceri din sud-estul Europei”. Prognoze optimiste pentru țara noastră
Articolul următor4 accesorii auto esențiale pentru mașina ta