Pe 15 decembrie 2022, se împlinesc 5 ani de când echipa platformei Gomag a lansat oficial Academia eCommerce, un centru de formare pentru antreprenorii de business online.

Premiată pentru al doilea an consecutiv cu titlul de cea mai bună sursă de training eCommerce din România, Academia Gomag este în același timp o comunitate care depășește 16.000 de membri.

Organizatorii au ales să sărbătorească momentul cu o campanie specială și premii garantate pentru toți participanții.

Detalii sunt disponibile pe site-ul Gomag Academy și pe paginile de social media.

Academia Gomag, de la evenimente fizice la cursuri online

Inițial, eCommerce Academy a fost un concept realizat prin evenimentele fizice pe care echipa Gomag le-a organizat la nivel local, începând din 2016.

Un an mai târziu a fost lansat site-ul web, populat treptat cu materiale didactice, cursuri digitale, fișiere PDF și materiale fizice precum ghiduri, cărți sau reviste.

Mai mult, Academia Gomag a lansat eCommerce no Bull$#!t, prima carte scrisă de Cosmin Dărăban, CEO al platformei Gomag, care s-a vândut până acum în peste 7.800 de exemplare.

De asemenea, Hubul oferă membrilor o opțiune de abonament pentru cursurile existente și acces la cursuri noi adăugate prin intermediul Plus Academiaprogram de abonament lunar sau anual.

Misiunea Academiei este de a oferi antreprenorilor români de comerț electronic materiale și informații originale din aproape 20 de ani de experiență, concentrându-se pe toate aspectele legate de deschiderea, lansarea și creșterea unei afaceri online.

Cursurile și materialele publicate ating subiecte precum eCommerce în general, marketing online – SEO, PPC, social media marketing, email marketing, copywriting, CRO, Analytics, dar și formarea unei mentalități corecte în antreprenoriat.

Trainerii cu care membrii „interacţionează” sunt reprezentanţi cu experienţă de teren ai echipei Gomag, dar sunt organizate şi sesiuni cu partenerii şi clienţii platformei.

Articolul precedentO altă autorizație de construire ilegală, eliberată de Gabriela Firea, anulată de instanță. „Intervenție abuzivă pe fațada clădirii”
Articolul următorMăsuri de sustenabilitate și inovare practicate de antreprenori