Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat în seara zilei de luni 5 decembrie că instanța a anulat autorizația de construire a unui imobil într-o zonă protejată în care funcționează o cafenea. Primarul spune că proprietarii de la parter au încetat să furnizeze gaze chiriașilor.

„O altă autorizație de construire nelegală, emisă de Gabriela Firea, a fost anulată de către instanță. Imobilul de la 68 Știrbei Vodă, situat într-o zonă protejată, a cărui terasă a fost închisă necorespunzător cu termopan de către proprietarii suprafeței terenului, trebuie restituit. la starea sa originală.

Practic, fațada clădirii a fost modificată ilegal și a fost modificată funcția terasei cafenelei. Toate fără acordul Asociației de Proprietari.

Prin acest demers, proprietarii locației de la parter au blocat și accesul la contorul de gaz al blocului și au întrerupt alimentarea cu gaz a chiriașilor.

Decizia Curții de Apel de anulare a autorizației de construire este definitivă și este încă o dovadă a modului haotic și abuziv de funcționare a fostei administrații”, a spus Nicușor Dan.

Articolul precedentDacia a pătruns pe piața britanică. Vânzările au crescut cu 160% într-un an
Articolul următorAcademia de comerț electronic Gomag sărbătorește 5 ani de la lansare