Interesul românilor pentru mașinile electrice a crescut în ultimul an și mulți au ales Dacia Spring pentru prețul redus.

Modelul electric al Daciei se bucură și de succes în Europa. Unii șoferi spun că sunt mulțumiți de alegere, în timp ce alții au ghinion și descoperă probleme cu mașina.

Este cazul unui italian a cărui mașină a luat foc în timp ce era în funcție, la un an după ce și-a cumpărat o Dacia Spring, așa cum a anunțat într-o postare pe Facebook.

„Iată-ne după un an, la stația de încărcare”, a scris el pe grupul Dacia Spring Italia.

„Știu doar că se încarca și a luat foc”, a adăugat el în comentarii.

„Poate că producătorul ar trebui să investigheze puțin problema. În opinia mea, primăvara nu era pregătită pentru a fi pusă pe drumuri, prea multe compromisuri. Ca de exemplu cablul de sub corp, care nici macar nu are protectie, dar care se fixeaza cu un cleste. Bateria care nu are nicio răcire. Ar mai fi multe alte lucruri de scris. Desigur, pentru a da o mașină electrică standard la un anumit preț (care oricum nu este ieftin), economisești undeva. se întâmplă cu mașinile termice, dar cu greu dacă sunt bine întreținute. Declanșarea unui incendiu la o mașină termică poate fi controlată. Nu poți face nimic cu o mașină electrică.”

„Mașina este în garanție. Aș începe prin a apela la asistența Dacia pentru a o duce la un dealer Dacia, ca orice altă avarie. Apoi au opțiunea de a o repara sau înlocui.”

„Lucru care este important de știut și cât mai curând posibil este poziția luată de Dacia: dacă acest eveniment a avut loc este pentru că circuitul de control al încărcării și descărcării (BMS) s-a defectat sau este defect și dacă acest lucru este comun tuturor modelelor. , producătorul trebuie să emită o rechemare corectivă!

Articolul precedentUriașa amendă Facebook strânsă în Irlanda. Sancțiunile totale se ridică la aproape un miliard de euro
Articolul următorVom avea sau nu o criză economică anul viitor? „Inflația va scădea, dar oamenii vor pierde încă 11% din valoarea economiilor lor. Fiecare bănuț economisit este degeaba!”