Frații Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii Dedeman, au urcat pe primul loc pe lista Forbes a celor mai bogați români, detronându-l pe Daniel Dines de la UiPath, a cărui avere s-a micșorat simțitor din cauza prăbușirii bursiere.

Lista Forbes a celor mai bogați oameni din România adună în ea un număr de 26 de miliardari, cu 8 mai mulți decât anul precedent.

Averea netă cumulată a miliardarii în lei este de peste 84 de miliarde de lei, în creștere cu aproape 20 de miliarde de lei față de 2021.

Iată care sunt averile celor mai bogați oameni de afaceri români din acest an:

Anul acesta au fost 11 noi intrări pe lista Forbes.

„Dacă în 2021 am găsit 39 de persoane cu o avere de peste 500 de milioane de lei în lista Forbes România, în 2022 vom înregistra 11 noi apariții.Cei 50 de români au fiecare o avere de cel puțin 500 de milioane de lei și averile lor combinate. se ridică la circa 100 de miliarde de lei, cu 20 de miliarde mai mult decât în ​​2021. Lista Forbes a celor mai bogați oameni din România reunește un număr de 26 de miliardari în lei, cu 8 mai mult decât în ​​anul precedent. Averea netă cumulată a miliardarii în lei s-a depășit 84 de miliarde de lei, în creștere cu aproape 20 de miliarde de lei față de 2021”, potrivit reporterilor Forbes.

Articolul precedentMiliardarul îl considera cândva „noul Steve Jobs”, condamnat la 11 ani de închisoare. Escrocherie a proporțiilor pe care le-a sponsorizat
Articolul următorProbleme tehnice majore cu rețeaua de socializare Instagram. Mii de utilizatori și-au găsit conturile blocate