Producătorii de automobile europeni sunt responsabili pentru unele dintre cele mai frumoase și spectaculoase automobile create vreodată. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că tot ceea ce au făcut în ceea ce privește vehiculele este, de asemenea, demn de laudă.

„Există multe exemple în care europenii au eșuat lamentabil ca producători de automobile”, potrivit unei analize realizate de specialiștii auto cautimasina.ro. Dar să vedem cum arată acest clasament și ce explică experții în domeniu.

„Amphicar Model 770 este exact copilul care s-ar fi născut dacă o barcă și o mașină ar putea avea copii. Ca idee, Amphicar Model 770 nu a fost un concept total greșit pentru că plutea frumos pe apă, dar arăta groaznic. .

În 1960, Hans Trippel s-a gândit cum să rezolve problema proprietarilor de bărci care doreau să-și ducă bărcile de acasă la lac și a venit cu soluția sub forma unui automobil cu o caroserie în formă de barcă din fibră de sticlă și în interior cu un motor Triumph de 1,1 litri care generează 43 CP.

Toate acestea s-au dovedit suficiente pentru a crea o barcă automată care a atins o viteză maximă de numai 13 kilometri pe apă și 112 kilometri pe uscat.

Pe de altă parte, de-a lungul a 7 ani, vânzările acestui autoturism amfibie au atins numărul de 3.878 de exemplare, ceea ce nu este atât de rău pentru formele sale pe care, cel puțin, nu le putem depăși cu ușurință”, potrivit clasificării.

Articolul precedentElon Musk anunță „marea amnistie” Sondajul care l-a determinat să deblocheze mii de conturi de Twitter
Articolul următorCe efecte va avea majorarea TVA asupra bauturilor zaharoase si indulcitorilor? „Ne vom asigura că acei oameni nu mai au bani să-și trimită copiii la școală”