După un sondaj al utilizatorilor Twitter, noul proprietar al companiei, Elon Musk, a declarat joi (24 noiembrie) că va acorda o „amnistie generală” pentru conturile suspendate începând de săptămâna viitoare.

Într-un sondaj publicat de Musk pe Twitter miercuri, 72,4% dintre cei peste 3,16 milioane de utilizatori participanți au votat pentru ca persoanele interzise să revină pe platformă.

„Oamenii au vorbit”, a scris joi Musk, care a cumpărat Twitter luna trecută. „Amnistia începe săptămâna viitoare”, a anunțat el.

Săptămâna trecută, Musk, cea mai bogată persoană din lume, a restabilit unele conturi suspendate anterior, inclusiv cele ale fostului președinte Donald Trump, site-ul satiric Babylon Bee și comediantul Kathy Griffin.

El a scris pe Twitter în octombrie că începe un forum de moderare a conținutului „cu puncte de vedere foarte diferite”. Musk a spus că nu vor fi luate decizii majore cu privire la conținutul sau recuperarea contului înainte de ședința consiliului de administrație.

Schimbarea și haosul au marcat primele câteva săptămâni ale miliardarului ca proprietar de Twitter. El a demis managerii de top, inclusiv fostul director executiv Parag Agarwal, și a fost anunțat că înalți oficiali responsabili cu securitatea și confidențialitatea au demisionat.

Articolul precedentCum arată primul tronson finalizat de autostradă prin Carpați. Tronsonul va fi dat în trafic pe 15 decembrie VIDEO
Articolul următorCele mai mari greșeli ale producătorilor auto europeni. Cum arată prima și singura mașină amfibie