Deși trăim într-o perioadă în care digitalizarea este în prim plan, există încă mulți oameni care folosesc serviciul poștal. Chiar și multe companii continuă să trimită clienților scrisori, facturi și notificări. Acest lucru necesită ca fiecare bloc să aibă propriile cutii poștale bloc. Dacă locuiești într-un bloc și cauți cutii poștale care să arate estetic, poți intra pe site-ul online cutiipostalebloc.ro. Cutiile poștale pentru scările de bloc sunt realizate pe comandă în diferite modele, dimensiuni și culori.

Cutii poștale metalice din tablă neagră

Cutiile poștale metalice sunt suficient de puternice pentru a rezista vremii nefavorabile, razelor UV și uzurii care vor urma după utilizare prelungită. Aceasta înseamnă că, alegând cutii poștale metalice, faci o investiție pe termen lung, care va dăinui timp de mulți ani. În plus, cutiile poștale metalice arată bine și vin într-o varietate de culori și modele. Ele pot fi adaptate la cerințele tale specifice pentru a se potrivi scării și blocului.

Cutii poștale la comandă

În orașe, majoritatea oamenilor locuiesc în blocuri, ceea ce înseamnă că va trebui să iei în considerare și dorințele tuturor locatarilor. Pentru condominii, întreținerea zonelor și a cutiilor poștale se fac în comun. Spre deosebire de case, aici este foarte neobișnuit ca un apartament să aibă o cutie poștală cu un design diferit. Toate trebuie să arate la fel, altfel vor da un aspect inestetic. Pe site-ul firmei cutiipostalebloc.ro poți găsi cutii poștale pentru intrări în diferite forme, dimensiuni și modele. Prin urmare, pe site se pot configura modelele de cutiile poștale și aviziere pentru scara ta  de bloc sau pentru asociația de proprietari.

Cutiile poștale metalice, din tablă neagră dublu decapată au o grosime de 0,8 mm și sunt vopsite în camp electrostatic. Fiecare cutie poştală este realizată cu broască tip yală cu 2 chei, opțional, fiind dotată cu o fantă pentru cartea de vizită. De asemenea, se pot executa cutii poștale bloc după preferința clienților și în funcție de spațiul disponibil pentru amplasare. Comparativ cu alte materiale, tabla neagră dublu decapată nu este doar puternică, ci și extrem de durabilă. Nu are nevoie de tratament special pentru a rezista mult timp, ținând cont de faptul că este acoperită cu vopsea electrostatică. Acest lucru le face potrivite atât pentru incinte interioare, cât și pentru exterior. Cutiile poștale pentru bloc pot fi realizate în sistem bloc liniar sau unele sub altele și pot fi configurate și comandate pe site-ul https://cutiipostalebloc.ro/.

Articolul precedent5 metode de a fi un model sănătos pentru copiii tăi
Articolul următorCursuri de înot pentru copii și adulți la școala Atack Team