Danubius, principalul furnizor de case de marcat din România, lansează DatecsPay, un serviciu de acceptare a plăților cu cardul de credit prin dispozitive specifice, pentru toate companiile din România. Dispozitivele de plată și taxe Datecs Ltd. se îmbină perfect pentru a oferi comercianților posibilitatea de a accepta plăți în numerar și cu cardul de credit.

Plățile rapide, fiabile și convenabile cu cardul vor deveni acum o realitate datorită DatecsPay, serviciul care își propune să aducă beneficii și venituri suplimentare comercianților parteneri. Danubius introduce în portofoliu un produs inovator: BlueCash 50, singurul dispozitiv fiscal, bancar și POS aflat în aceeași custodie, dar și altele precum BP55 și BP5000 care, conectate la casele de marcat Datecs existente pe piață, le transformă în dispozitive de card. acceptarea plăților bancare.

„De la redefinirea comportamentelor financiare la nivel global până la actualizarea reglementărilor fiscale la nivel local, totul indică o schimbare fundamentală în experiența în magazin. Iar primii pași sunt esențiali. În viziunea Danubius, beneficiile motivează și definesc evoluția”, spune Velin Ganev, CEO al companiei. Danubius-Exim.

Cu serviciul de plată DatecsPay, partenerii de afaceri își pot dezvolta acum afacerea acceptând plățile clienților cu cardul de credit, precum și fără costuri administrative suplimentare. DatecsPay elimină nevoia de a deschide un nou cont și limitarea la o anumită bancă cu care să lucrezi.

Dedicat tuturor tipurilor de comercianți, DatecsPay oferă tarife și comisioane foarte convenabile proporționale cu nivelul încasărilor. Toate detaliile sunt disponibile pe www.datecspay.ro. Banii se virează în contul ales de utilizator în următoarea zi lucrătoare pentru toate cardurile emise în România și în următoarea zi lucrătoare pentru cele emise în străinătate.

Iar posibilitatea de integrare cu cele mai moderne echipamente fiscale și de plată Datecs Ltd. reduce timpii de așteptare și ușurează munca comercianților, transformând partenerii din simpli clienți în furnizori de servicii:

„Oferim cumpărătorului noi metode de plată accesibile și reducem timpii de așteptare. Și oferim comercianților posibilitatea de a intra în următorul nivel de afaceri. În iunie 2022, am lansat BlueCash 50, echipamentul care combină casa de marcat cu un POS bancar și sistem de vânzări – pentru a simplifica întreaga experiență, iar DatecsPay oferă acum partenerilor noștri posibilitatea de a încasa mult mai rapid valoarea produselor și serviciilor vândute, dar și posibilitatea de a câștiga bani din relația dumneavoastră cu noi.” Velin Ganev, CEO Danubius.

Despre Dunare:

Danubius, unul dintre cei mai importanți integratori de soluții fiscale și de plată din România, prezent pe piață din 1994, este printre primele companii care au pus bazele și consolidat piața echipamentelor fiscale din România, având un rol activ în stabilirea instrumentelor de legislație fiscală în tara noastra. Din poziția de pionier în informarea, formarea și digitalizarea sectorului fiscal local, Danubius a inovat constant lansând o multitudine de soluții pentru prima dată pe piața din România.

Informatii de contact:

Dalina Popescu

Articolul precedentEste prea târziu să investești în Dogecoin sau nu? – 3 criptomonede cu potențial x10x
Articolul următorElemente esențiale pentru a vă dezvolta afacerea online