Numărul românilor care cumpără o mașină electrică a crescut și mulți au ales Dacia Spring, din cauza prețului de achiziție mai mic.

Cei mai nefericiți dintre proprietarii de mașini Dacia Spring au fost implicați în accidente. acesta este cazul unui automobilist care a ales o mașină avariată și încearcă să-și dea seama dacă ar trebui reparată, așa cum a scris pe Facebook:

„În celelalte zile am avut un accident, iar mașina a ajuns cu șasiul deviat cu aproximativ 10 cm, motorul nu mai pornește, bordul este strâmb, cutia de viteze nu se mai schimbă înainte/înapoi, roata din dreapta nu se mai întoarce .

Merită să fie reparat? Oamenii Dacia se pricep la repararea motoarelor și cutiilor de viteze?”, a scris el pe grupul Dacia Spring România.

În comentarii, autorul postării a precizat că are Casco pentru mașină: „Eu am Casco, iar cel care a intrat în mine are Casco”.

El a mai explicat cum s-a petrecut accidentul: „A început într-un ambuteiaj, mă mișcam, doamna cedează. Honda Accord 1 an, are și fața ruptă, motorul nu a pornit”.

În comentarii, părerile sunt împărțite.

„Nimic nu este reparat, totul este schimbat. Dacă o parte a cadrului este îndoită, este o pierdere totală. Dacă ai Casco, ești mulțumit, poți comanda altul, dacă nu, îmi pare rău pentru tine.”

„Ia-ți altul. Pierzi timpul și iese un salvator. În plus, nimeni nu o face pentru tine ca noi. Trage la asigurare, pentru că pentru asta ai plătit.”

Articolul precedentElon Musk anunță prima taxă pentru utilizatorii de Twitter. Cât costă un abonament lunar?
Articolul următorUnde se simte creșterea economică a României, cea mai mare din Europa. Expert: „Numai statul vede această situație cu optimism”