Noul proprietar al Twitter, Elon Musk, a anunțat marți printr-un mesaj pe platformă lansarea viitoare a unui abonament pentru utilizatorii care doresc să-și confirme autenticitatea contului și să fie mai puțin expuși la reclame, relatează AFP.

În prezent, doar unele profiluri pot solicita „insignă” albastră, bifa care semnalează autenticitatea contului, în special persoane guvernamentale, corporative, politice, culturale sau sportive, și o pot pierde dacă nu respectă regulile platformei. .

Musk a remarcat, de asemenea, că abonații vor avea alte beneficii – cum ar fi vizualizarea prioritară a mesajelor, postarea de mesaje video și audio mai lungi și expunerea la „dublarea publicității”.

Pretul abonamentului este de 8 dolari, dar se ajusteaza in functie de tara.

Elon Musk a insistat încă de la început că schimbările așteptate urmăresc să susțină operațiunile Twitter ca „loc public” esențial pentru democrație și să „ajute umanitatea” acolo unde profitabilitatea nu este o prioritate.

Articolul precedentOrașul din România cu cele mai mici facturi la încălzire. Caldura din locuinte si cladiri publice, furnizata de apa geotermala
Articolul următorDilema unui șofer Dacia Spring după un accident: mai merită să repari mașina sau nu? „Daune totale și vinde-l pentru piese”