FightOut, un nou proiect cripto în nișa M2E se apropie cu pași repezi de 3 milioane de dolari deja strânși.

Project FightOut, o platformă de sănătate și fitness construită pe conceptul de a câștiga în timp ce vă deplasați sau vă antrenați, se află încă în mijlocul fazei de pre-vânzare. Se spune că banii strânși în timpul prevânzării se apropie de 3 milioane de dolaripe baza interesului investitorului. Tokenul nativ al proiectului FightOut, FGHT, care își propune să motiveze utilizatorii printr-un sistem de recompense în timpul antrenamentului, este încă disponibil pentru prevânzare.

Investitorii pot cumpăra 1 jeton FGHT în timpul evenimentului de pre-vânzare pentru 0,01665002 USD. Contrar credinței populare, nu există un număr minim sau maxim de monede care pot fi achiziționate în timpul evenimentului de pre-vânzare FightOut. Utilizatorii pot deține câte monede virtuale doresc, iar un Tether poate achiziționa 60,06 jetoane FGHT (USDT). Suma de bani strânsă până acum a depășit 2,7 milioane de dolari, potrivit paginii de prevânzare.

Evenimentul de prevânzare FightOut este de așteptat să se încheie când s-au strâns 5 milioane de dolari, conform foii de parcurs a proiectului. Prevânzarea este susținută de sistemul de bonusuri instituit pentru investitori, deși nu există planuri de creștere a prețului jetonului FGHT. A 50% bonus. este bonusul maxim utilizabil în timpul evenimentului de pre-vânzare.

Platforma de sănătate și fitness a proiectului Crypto FightOut oferă două monede. Aceste simboluri bogate în funcții sunt folosite pentru serviciile de abonament pe platforma FightOut. S-a raportat că persoanele care doresc să se aboneze folosind jetoane FGHT, care sunt încă de vânzare, vei primi o reducere de 25%.. Site-ul folosește un sistem de recompense pentru a ajuta și sprijini utilizatorii. Se precizează că token-ul REPS, un alt token de proiect, va fi folosit ca plată pentru orice premii câștigate pe site.

Tokenul REPS este destinat să servească drept monedă în afara lanțului FightOut în aplicație. UTILIZATORI au capacitatea de a folosi jetoane FGHT pentru a cumpăra jetoane REPS în continuare, conform foii de parcurs complete a proiectului.

Articolul precedentPrima mașină cu motor hibrid de la Dacia, care are un consum cu 40% mai mic. Când FOTO poate fi sortată
Articolul următorCele 3 categorii principale de bunuri de lux care reprezintă o investiție inteligentă