Ofertele de Vinerea Neagră sunt aici. Încă mai căutați sisteme de operare Windows ieftine și autentice, MS Office și alte software pentru computer? Atunci nu trebuie să ratezi promoțiile de Vinerea Neagră ale Godeal24! Acum puteți cumpăra software Microsoft autentic la cel mai mic preț, ceea ce vă poate economisi până la 90% din sumă sau chiar mai mult.

Poate te-ai gândit să cumperi Windows 10 Pro sau Office 2021 Pro din magazinele oficiale Microsoft, dar costă destul de mult, mai ales dacă ai un buget restrâns. Prețul oficial al Office 2021 Pro este de 439,99 USD. Reduceri de la Vinerea Neagră de Godeal24 puteți cumpăra Office 2021 Pro real doar pentru 24,25 €, o achiziție unică care vă va servi pentru totdeauna. Dacă aveți mai multe computere sau faceți cumpărături cu prietenii, vă recomandăm să cumpărați pachetul Office 2021 Pro 5PC doar pentru 13,05 €/buc. Nu vă faceți griji pentru prețul scăzut, deoarece Godeal24 garantează licențe 100% autentice. Godeal24 este o platformă de vânzare software foarte sigură, trebuie doar să cumpărați cheia de activare a licenței software Godeal24, apoi să o descărcați de pe site-ul oficial al software-ului și să o activați cu codul de activare, astfel încât software-ul pe care îl utilizați este 100% sigur și autentic! În timpul instalării și utilizării, Godeal24 oferă asistență tehnică 24/7 și promite servicii pentru clienți pe viață!

Cel mai mic pret al anului! MS Office 2021 Original de la 13,05 EUR

Profită de ofertele de Black Friday pentru a face upgrade la sistemul de operare al computerului tău! Deși Windows 11 a fost lansat de mai bine de un an, Windows 10 este încă iubit de marea majoritate a utilizatorilor, iar acum Windows 10 Pro este justificat 7,25 €, cel mai mic pret al anului! Ofertele sunt și mai mari dacă doar cumpărați un pachet dual de Windows 10 Pro pentru 2 computere 5,62 € toata lumea! Acesta ar putea fi prețul unei pungi de gustări, dar puteți obține un Windows 10 Pro adevărat pentru asta! Și Windows 10 poate fi, de asemenea, actualizat la Windows 11 gratuit! E greu să renunți la un preț atât de mic!

Oferte limitate: Windows 10 Pro autentic de la 5,62 EUR!

Godeal24 are un magazin complet și profesional cu un catalog extins de licențe digitale 100% garantate și legale. Puteți obține același software cu peste 80% reducere, dar real. Nu beneficiați doar de popularele sisteme de operare Windows și Office, ci și de software practic pentru dispozitive mobile și computere, cum ar fi B. seria IOBIT, software-ul Ashampoo, Disk Drill și multe altele.

Godeal24 este un distribuitor de licențe Microsoft și software de securitate IT care vă permite să achiziționați sisteme de operare Windows și MS Office, precum și instrumente utile pentru computer precum seria IOBIT, software-ul Ashampoo, Disk Drill și multe altele la prețuri reduse. Economisiți până la 90%! Licențele sunt 100% originale și autentice. Godeal24 cunoaște „istoria” fiecărei licențe vândute, iar utilizatorii o pot folosi fără probleme. Din acest motiv, licențele care pot fi achiziționate pe Godeal24 pot fi folosite „pe viață”, adică fără restricții: sistemul de operare va fi actualizat și susținut de Microsoft pe toată durata de viață.

Cum pot plăti?

Articolul precedentVom avea sau nu o criză economică anul viitor? „Inflația va scădea, dar oamenii vor pierde încă 11% din valoarea economiilor lor. Fiecare bănuț economisit este degeaba!”
Articolul următorA început producția primei mașini solare din lume. Care este pretul de vanzare?