Hotelurile de mare capacitate devin neprofitabile pentru proprietari în această perioadă, deoarece facturile la energie ating cifre astronomice.

Site-urile de specialitate abundă cu reclame privind vânzarea de cazare în zone turistice populare ale României. Prețurile sunt rezonabile când vine vorba de hoteluri de lângă mare sau de la poalele muntelui.

16.500.000 de euro este prețul cerut pentru un hotel din Eforie Nord situat chiar pe plajă. Imobilul are o suprafata totala de 7.555 mp, dispune de 286 de camere, sali de conferinte, restaurante, terase si o piscina exterioara, potrivit imobiliare.ro.

Pe locul doi se află un hotel din Brașov pentru care proprietarul cere 14.400.000 de euro.

Are o suprafață de 8.180 mp și 125 de camere, 8 etaje și 70 de locuri de parcare. Ca facilitati, hotelul dispune de sali de conferinte, un restaurant si un centru spa.

Locul trei este ocupat de un hotel din Bucuresti, situat in zona Bulevardul Unirii. Are o suprafață de 4668 mp și 50 de camere. Imobilul se desfășoară pe zece etaje, inclusiv apartamente, iar la parter și la demisol sunt amplasate zone folosite ca restaurant sau spațiu comercial. Pretul cerut este de 11.000.000 euro + TVA, potrivit imobiliare.ro

Articolul precedentAvertizarea FMI către economiile emergente: care este cel mai mare pericol în perioada următoare
Articolul următorDupă 20 de ani de activitate, ProCredit Bank lansează ProGreen Aniversar, contul verde dedicat persoanelor care doresc să contribuie la un mediu sustenabil