Calvaria face furori pe piața criptomonedelor, reușind să colecteze peste 1,9 milioane de dolari într-o perioadă destul de scurtă de timp, apropiindu-se acum de a 5-a fază a prevânzării. Evenimentul are un ritm mult mai rapid decât era planificat și așteptat, ceea ce face ca și disponibilitatea token-urilor RIA disponibile să scadă rapid – doar 33% dintre jetoanele din emisiunea de prevânzare sunt încă disponibile acum.

Când jocul intră într-o nouă fază de pre-vânzare, prețul criptomonedei native va crește și el. S-a vorbit despre o creștere de la 0,025 USD la 0,030 USD, dar dezvoltatorii au decis să fie generoși și au ridicat prețul token-ului în această etapă la 0,0325 USD. Această creștere înseamnă și profituri pentru investitorii timpurii: cei care au investit chiar în primele zile de pre-vânzare pot acum să obțină profituri de 225%.

Drepturi de autor: https://calvaria.io/

În timp ce investitorii timpurii se bucură de profitabilitatea generoasă descrisă mai sus, nu ar trebui să vă panicați și să suferiți FOMO: Investind astăzi, vi se garantează o rentabilitate de 30% de îndată ce proiectul strânge 2,1 milioane USD și intră în Faza 5 de prevânzare. .

Calvaria este considerat un proiect cu mare potențial în 2023, deoarece a anunțat deja mai multe listări pe schimburi descentralizate – jocul a semnat deja contracte de listare cu parteneri cunoscuți și respectați – Kucoin și Gate.io. În acest context, probabilitatea ca atât jocul, cât și criptomoneda sa nativă, RIA, să devină potențiale investiții în 2023, crește și mai mult.

Pe lângă cele menționate, jocul în sine are o serie de caracteristici care îi permit să atragă atenția comunității cripto și a jucătorilor departe de această comunitate. Să aruncăm o privire rapidă asupra acestor caracteristici, explicând de ce Calvaria este o investiție bună în criptomonede pentru 2023.

Cumpără Calvarul

De ce să investești în Calvaria?

Pe lângă faptul că evenimentul de pre-vânzare se mișcă foarte repede, trebuie să luăm în considerare și oportunitățile pe care le oferă Calvaria. Jucătorii pot lupta în joc cu un pachet întreg de cărți de luptă, iar aceste cărți de luptă reprezintă NFT-uri. Deci cărțile nu sunt doar active de joc, ci și active cu valoare reală pe piața NFT.

Articolul precedentCe sunt barele de remorcare și cum sunt folosite?
Articolul următorDacă în timpul zborului scăpăm de „modul avion” de pe telefon. „Cerul nu mai este limita”