ProCredit Bank, banca comercială digitală orientată spre dezvoltare, lansează platforma ProDigital Business pentru clienții corporativi care își pot deschide acum un cont bancar 100% online. Noul serviciu al băncii este singurul din România care permite și autorizarea digitală a persoanelor fizice pe cont de companie.

Cu ProDigital Business, toate procesele de deschidere și autorizare de cont la ProCredit Bank pot fi efectuate digital. Acum, clienții corporativi pot, de asemenea, să încarce documente și să furnizeze electronic informațiile necesare pentru a configura și califica manageri de conturi comerciali din confortul biroului. Antreprenorii își pot prioritiza astfel activitățile de dezvoltare a afacerii, investind timpul câștigat din eliminarea proceselor birocratice pe care le presupune lucrul cu o instituție financiară.

Platforma ProDigital Business este intuitivă și încorporează o interfață ușor de utilizat. Clienții își pot deschide contul de afaceri 100% online în câțiva pași simpli, încărcându-și și validând cartea de identitate, identificând reprezentanții legali sau persoana autorizată în cont printr-un apel video și validând cererea lor prin semnătură electronică. Fluxul digital pentru deschiderea unui cont de afaceri este disponibil la acest link: https://prodigitalbusiness.procreditbank.ro/deschidecont, iar cel pentru autorizarea unei persoane fizice la un cont existent aici: https://prodigitalbusiness.procreditbank.ro/ autorizare .

„ProDigital Business răspunde nevoilor clienților business, definite de eficiența operațiunilor desfășurate în relația cu banca. Clienții au de multe ori de-a face cu birocrația și cu un proces complex pe care trebuie să-l facă față personal. Deplasări la bancă pentru autorizațiile sau semnăturile reprezintă un factor de stres pentru companii, precum și risipa de resurse și timp care ar putea fi direcționat spre dezvoltarea afacerii Autorizarea unei persoane fizice pe cont de firmă, fără ca aceasta din urmă și reprezentantul legal să se prezinte fizic la bancă, este un aspect important. pas în relația cu clienții și un aspect esențial pentru eficiența proceselor noastre interne.Mai mult, prin digitalizarea acestor operațiuni reducem semnificativ cantitatea de hârtie utilizată, un obiectiv strategic important al băncii în ceea ce privește sustenabilitatea”, a spus Laurenția Popescu, Șef de suport pentru aplicații bancare la ProCredit Bank.

Astfel, ProCredit Bank oferă acum servicii digitale care satisfac majoritatea nevoilor bancare ale clienților săi, răspunzând digital la majoritatea proceselor prin care trece o companie în relația cu banca, de la deschiderea contului până la operațiunile curente.

ProDigital Business, decizia corectă de a dezvolta un mediu de afaceri durabil

Lansarea platformei digitale are loc în contextul împlinirii a 20 de ani de activitate a instituției financiare în România. Singura bancă 100% germană, ProCredit Bank încurajează luarea deciziilor corecte pentru un viitor digital și sustenabil, atât în ​​relația cu clienții persoane fizice, cât și cu clienții juridici.

ProDigital Business este al doilea serviciu aniversar pe care ProCredit Bank l-a lansat, după ProGreen Anniversary – un cont curent pentru persoane fizice, care primesc garanția că afacerea lor bancară nu va susține proiecte care dăunează mediului, ci doar inițiative sustenabile.

Digitalizarea și implementarea conceptului de sustenabilitate atât în ​​operațiunile interne cât și externe au jucat un rol important în dezvoltarea instituției în ultimii ani. Decizia de a transforma sucursalele clasice în zone 24/7, pentru a înlocui munca cu numerarul sucursalelor, a venit deja în 2016, când ProCredit Bank a devenit prima bancă din România care a introdus conceptul de sucursale „cashless”.

ProCredit Romania Bank:

ProCredit Bank Romania face parte din grupul ProCredit orientat spre dezvoltare, format din banci comerciale pentru intreprinderi mici si mijlocii (IMM-uri). ProCredit Holding SA & Co. KGaA, cu sediul în Frankfurt pe Main, Germania, este compania-mamă a Grupului ProCredit. Pe lângă concentrarea operațională pe Europa de Sud-Est și de Est, Grupul ProCredit este activ și în America de Sud și Germania. Acțiunile companiei sunt listate pe segmentul Prime Standard al Bursei de Valori din Frankfurt. Acționarii majori ai ProCredit Holding AG & Co. KGaA includ investitorii strategici Zeitinger Invest și ProCredit Staff Invest (vehiculul de investiții al personalului ProCredit), compania olandeză DOEN Participaties BV, KfW Development Bank și IFC (parte a Grupului Băncii Mondiale).

Articolul precedentRomânia, gata să exporte două milioane de cozonaci: „Suntem umpluți cu portocale și rahat, nuci și stafide”
Articolul următorCrearea unui site web sau a unui magazin online este un mare plus pentru afacerea ta