ASUS Republic of Gamers (ROG) este un nume răsunător în gaming, iar ROG Strix SCAR 17 Special Edition (G733CX) este un laptop de gaming unic, de neegalat, care include cele mai noi și mai puternice componente și performanțe ale sistemului de ultra-răcire care lucrează împreună pentru pentru a oferi un sentiment unic de cânt și joc, totul învelit într-o mânecă personalizată cu mai multe accente cibertext imprimate cu cerneală invizibilă.

ROG Strix SCAR 17 Special Edition (G733CX) marchează un moment important în istoria laptopurilor de gaming, semnalând că acestea sunt gata să concureze la egalitate cu computerele desktop sau chiar să le depășească printr-o selecție atentă a componentelor și reproiectarea depășește soluțiile de răcire și la nivelul acelasi timp se remarca prin stilul vizual pe care il poti personaliza dupa bunul plac cu ajutorul Armor Caps si prin personalizarea elementelor de iluminare RGB intr-o combinatie unica, ca o oglinda a personalitatii tale.

Cele mai bune componente pentru cea mai mare putere în jocuri

În centrul ROG Strix SCAR 17 Special Edition (G733CX) se află procesorul Intel Core™ i9-12950HX cu nu mai puțin de 16 nuclee și 24 fire paralele, un cip conceput să ruleze la o frecvență maximă de 5,2 GHz nucleele pentru a atinge performanță care oferă cel mai înalt nivel de performanță în programele care sunt optimizate pentru execuție cu un singur thread. Desigur, multe dintre cele mai populare titluri de eSport se încadrează și ele în această categorie.

Procesorul vine cu un TDP din fabrică de 65W, dar această valoare poate fi crescută semnificativ cu doar câteva clicuri direct din Panoul de control Armory Crate în Modul Manual până la o putere maximă PL2 Turbo de 175W. Acest nivel de performanță se traduce printr-o performanță fără precedent în aplicațiile care nu folosesc în mod intens placa grafică pentru calcul. În modul Turbo, ROG Strix SCAR 17 Special Edition (G733CX) a obținut un scor record de 22.257 de puncte la testul sintetic Cinebench R23, un scor care depășește multe sisteme puternice de jocuri desktop.

Placa grafică NVIDIA GeForce RTX™ 3080 Ti este responsabilă pentru redarea principalelor titluri eSports la un număr foarte mare de cadre pe secundă și afișarea detaliilor de calitate superioară în jocurile AAA. Cipul grafic poate atinge un TGP maxim de 175 W cu ajutorul tehnologiei adaptive Dynamic Boost. În funcție de tipul de jocuri pe care îl preferați, va trebui să decideți ce ecran să alegeți. Ambele opțiuni folosesc panouri excelente: QHD de înaltă rezoluție și reîmprospătare de 240 Hz sau afișaj FHD incredibil de rapid cu 360 Hz. Cele două ecrane oferă, de asemenea, un timp de răspuns extrem de rapid de doar 3 milisecunde, acceptă tehnologia Dolby Vision și sunt echipate cu Adaptive Sync -Technology for mișcare lină, fără întreruperi și compatibilă fără artefacte vizuale enervante.

Răcire inteligentă ROG, performanță prin inovație

ROG Strix SCAR 17 Special Edition (G733CX) nu se remarcă doar prin performanța sa instantanee, ci și prin menținerea acestuia la un nivel constant în timpul sesiunilor lungi de joc sau fluxurilor de productivitate cu ajutorul ROG Intelligent Cooling, se menține un sistem de răcire complet reproiectat. pentru a menține componentele utilizate de inginerii ASUS la temperaturi scăzute.

Articolul precedentCât de mult te protejează aurul de inflație? Analist: „Ai grijă la bijuterii! Sunt ca niște mașini”
Articolul următorMașina românilor, bombe cu ceas. Mii de mașini controlate de RAR prezintă un pericol iminent de accident