O româncă a fost numită în funcția de conducere a Star Transmission Cugir, companie aparținând concernului german Mercedes Benz.

Ulpia Ștefan, care este în prezent director de producție al transmisiilor Star Assembly 9G-Tronic, va prelua de la 1 noiembrie funcția de CEO al Star Transmission. Ulpia Ștefan s-a alăturat echipei Star Assembly 9G-Tronic în octombrie 2016 în calitate de șef al biroului module de asamblare în serie mică. În septembrie 2019, a preluat și sarcina liniilor de pre-asamblare în producția la scară largă.

Un an mai târziu, a devenit director de producție, supravegheând montajul complet al transmisiei automate cu nouă trepte. În cei șase ani petrecuți la Mercedes-Benz, a contribuit cu succes la managementul tuturor proceselor legate de noile versiuni de transmisie din ultimii ani.

În noul său rol, el va supraveghea toate activitățile filialei Star Transmission din Cugiri. Star Transmission produce roți, osii, țevi de înaltă presiune și piese prelucrate pentru motoare, transmisii și sisteme de direcție și operează un Centru de tehnologie.

Site-urile de producție din România, respectiv compania Star Transmission cu sediul în Cugiri și compania Star Assembly cu sediul la Sebesi, sunt subsidiare deținute 100% ale Mercedes-Benz AG și sunt părți importante ale rețelei globale de producție a sistemelor de propulsie pentru autoturisme Mercedes-Benz. . Star Assembly produce transmisii pentru mașinile Mercedes.

Articolul precedentLansarea mega-rachetei pe care NASA o va trimite pe Lună este amenințată de o furtună
Articolul următorÎn primele 9 luni ale anului, Dacia a condus lista de vânzări în Europa. Ce mărci grozave a depășit