Unii români și-au început propria afacere din dorința de a câștiga mai mult, în timp ce mulți visează la asta.

Odată începută, o afacere nu garantează prosperitatea. Un antreprenor a oferit mai multe sfaturi celor care sperau să se îmbogăţească şi au eşuat, referindu-se la experienţa personală, după cum a scris el pe Facebook.

„Mulți oameni nu ating un stil de viață înalt sau nu câștigă mai mulți bani pur și simplu pentru că au o mentalitate foarte slabă.

Știu cum este pentru că l-am avut și eu.

Am ramas blocat la 5000 euro/luna pe care ii castigam de ani de zile. Nu am putut trece acest prag. Ca să nu mai zic de vremurile când aveam 5 lei pe săptămână…

Am evitat de mult sa-mi exprim parerea pe acest subiect, dar… am dreptate si cred ca i-ar ajuta enorm pe unii dintre voi.

Văd o mulțime de oameni concentrați pe economisire și investiții.

Folosești tot felul de aplicații de gestionare a banilor, foi de calcul excel, cauți reduceri la toate tipurile, te dai cu capul pentru a calcula totul la milimetru.

Si eu m-am simtit aberant de parca nu cumpar apa de la X Place pentru ca este scumpa, o aduc de acasa de la robinet/robinet de pe strada.

Așa a ajuns fiecare bogat?

Folosești o aplicație în care la fiecare 6 cheltuiești pe un cornet de ciocolată?

Apoi, următorul nivel, există o categorie de oameni care au auzit de educația financiară.

Articolul precedentExporturile zilnice ale Gazprom au scăzut cu 10,5% în octombrie. Livrările către China continuă să crească
Articolul următorTwitter a concediat aproape 2.000 de angajați după ce Elon Musk a preluat compania