În mod ideal, lucrul într-un birou ar trebui să fie o experiență productivă, plăcută și stimulatoare. Aceasta este regula de aur pe care s-au bazat unele dintre cele mai mari companii din lume amenajarea biroului. Designul interior al acestor companii a ținut cont nu doar de estetica spațiilor, ci și de modul în care oamenii se deplasează prin birouri, precum și de modul în care ar putea lucra mai eficient.

Este de la sine înțeles că toată lumea își dorește să lucreze într-un birou bine amenajat. Un angajat care se simte bine la locul de muncă este o persoană mai productivă, creativă și sănătoasă. În plus, imaginea companiei crește, la fel și retenția angajaților și, în cele din urmă, toate acestea se traduc în succes în afaceri.

Un birou bine proiectat poate costa mai mult inițial, dar numeroasele beneficii vă vor economisi bani pe termen lung. Prin urmare, organizarea biroului după regulile de design interior și luarea în considerare a bunăstării angajaților va transforma spațiul de birou într-un mediu colaborativ și va îmbunătăți performanța.

Alegerea mobilierului de birou potrivit și crearea unui mediu care să vă eficientizeze fluxul de lucru vă va ajuta să angajați și să păstrați oameni grozavi cărora le va plăcea să lucreze pentru compania dvs.

Așadar, iată 5 reguli de aur în designul birourilor de care o companie ar trebui să le ia în considerare dacă dorește să crească productivitatea:

1. Bun venit elegant și cafea bună

Recepția sau intrarea într-o companie este primul lucru pe care îl văd clienții tăi și, în consecință, angajații care vin la muncă. Săli de așteptare și atriumuri complet lipsite de personalitate, cu scaune incomode, cu siguranță nu este intrarea pe care vrei să-i întâmpinăm pe cei care trec pragul companiei. Celebra zicală „Prima impresie este cea mai importantă” este foarte valabilă în acest caz, deoarece ospitalitatea este cartea de vizită a companiei.

Așa că asigurați-vă că camera pe care o văd pentru prima dată este impecabil decorată. Folosește mobilier confortabil, decorează cu tablouri și plante și alege corpuri de iluminat care să atragă imediat atenția. În timp ce intrarea este primul lucru pe care îl văd, cafeaua este primul lucru pe care îl primesc. Asigura-te ca oferi o cafea de calitate, conteaza la fel de mult.

2. Domenii de colaborare

Afacerile moderne ar trebui să se îndrepte spre crearea de spații de birouri care să pună accent pe zone de colaborare și recreere concepute pentru a stârni creativitatea. Odată cu evoluția tehnologiei wireless, se acordă din ce în ce mai multă atenție zonelor de lucru atipice care surprind prin creativitate și inovație.

Designul modern al biroului pentru generația tânără este din ce în ce mai axat pe colaborare și munca în echipă și mai puțin respectând stilul tradițional. Acest lucru înseamnă, de asemenea, crearea unor zone confortabile și relaxate în care angajații se pot aduna pentru a discuta sarcinile legate de muncă sau pentru a se distra.

Articolul precedentAplicația Scriptica, la 6 luni de la lansare: cu doar câteva clicuri, solicitări de lăsare, rapoarte sau aprobări de achiziție, implementate la cererea clientului
Articolul următorDe ce este WordPress cea mai folosită platformă de site-uri?