Se întâmplă adesea ca telefonul să ne scape din mâini. Dacă nu există un ecran de protecție, un afișaj spart este aproape inevitabil. Din fericire, indiferent de modelul de telefon, display-ul poate fi înlocuit cu unul nou.

Cu toate acestea, mulți au amânat reparațiile, fie din cauza costului, fie pentru că ecranul nu a fost grav deteriorat. Cu toate acestea, trebuie să știți că fisura, oricât de mică, se va extinde în timp.

Descoperiți riscurile folosirii unui afișaj spart!

1. Leziuni ale pielii

Un afișaj crăpat are adesea fragmente ascuțite care intră în contact cu degetele, pielea și urechile. Acest lucru poate provoca vătămări accidentale, mai ales dacă ecranul este crăpat grav. Pe lângă riscul de răni prin tăiere, cioburi foarte mici pot pătrunde în piele și pot fi greu de îndepărtat. De asemenea, pot intra în ochii tăi dacă îi atingi după ce folosești telefonul.

Mergeți la un centru de service electronice cât mai curând posibil pentru a înlocui ecranul deteriorat. Puteți comanda un nou display pentru Huawei sau alte telefoane din magazinele online, dar acesta trebuie instalat de un profesionist de service.

2. Deteriorarea funcțiilor telefonului

Adesea, funcția tactilă a telefonului (ecranul tactil) este afectată atunci când afișajul este spart, ceea ce face dificilă utilizarea.

Deoarece nu puteți vedea întregul ecran, nu puteți utiliza multe aplicații. Prin urmare, nu veți mai putea utiliza toate funcțiile telefonului.

Ecranul smartphone-ului are și o funcție de protecție. Odată crăpată, umezeala, murdăria, praful și sebumul din piele pătrund în interior. Toate acestea dăunează telefonului. În plus, dacă este un model rezistent la apă, atunci după spargerea ecranului acest avantaj dispare.

Articolul precedentCine sunt personajele care se alătură proiectului imobiliar dezvoltat de Elena Udrea la Cluj: fost ministru notoriu, oameni de afaceri cunoscuți sau personalități TV
Articolul următorDacia a pătruns pe piața britanică. Vânzările au crescut cu 160% într-un an