„Transylvania Smart City”, proiectul imobiliar de peste 2 miliarde de euro din Cluj, reprezentat de partenerul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, și-a schimbat pachetul, așa că s-au alăturat foști miniștri, oameni de afaceri cunoscuți sau personalități TV.

Consorțiul PHG, condus de Maricel Păcuraru (patronul stației Realitatea Plus), devine partener al „Transilvania Smart City”, reprezentat de Adrian Alexandrov (partenerul Elenei Udrea, cu care are un fiu) și Adrian Gurzău (partener). fiul Elenei Udrea), conform Ziua de Cluj.

După semnarea contractului, conducerea proiectului „Transylvania Smart City” va fi asigurată de Paul Păcuraru, Miron Mitrea (fost ministru al transporturilor în guvernul Năstase) și un consiliu de conducere format din șapte membri: Adrian Alexandrov, Adrian Gurzău, Cecilia Petrovan. , Bobby Păunescu, Cozmin Gușă, Gabriel Oprea (fost ministru al Apărării Naționale și fost ministru al Afacerilor Interne) și Iulian Horneț.

Transilvania Smart City este conceput ca un oraș mic, cu 800 de apartamente, mall, centre comerciale, parc privat de două hectare, restaurant, centru SPA și sală de fitness, grădiniță, creșă și parcare subterană. Livrările la domiciliu în cadrul complexului se vor face cu ajutorul dronelor și va exista o telegondolă care va face legătura cu aeroportul.

Articolul precedentCutremur pe piața criptomonedei. Analist: „Bitcoin este ținta tradițională a jucătorilor speculativi de pe piață”
Articolul următorTop 5 riscuri ale folosirii unui telefon cu ecranul spart