Vrei să-ți cumperi noul telefon HUAWEI nova 10 Pro, dar nu știi ce este Huawei AppGallery și cum funcționează? Aici vei găsi tot ce trebuie să știi despre această platformă de aplicații, cum să o folosești și de ce este una dintre cele mai sigure din lume, dar și care sunt principalele caracteristici ale noului HUAWEI nova 10 Pro.

Ce este Huawei AppGallery și cum se utilizează?

Huawei oferă utilizatorilor privilegiul unei experiențe plăcute cu AppGallery. Cu milioane de utilizatori activi zilnic, cu o creștere semnificativă recent, AppGallery a ajuns în primele 3 platforme de aplicații la nivel mondial.

AppGallery este un ecosistem inteligent și inovator care permite dezvoltatorilor să creeze aplicații și experiențe unice pentru utilizatori.

De exemplu, HMS-ul conectat vă permite să beneficiați de o experiență inteligentă și continuă, indiferent dacă utilizați un telefon, o tabletă sau un computer Huawei. Dacă sunteți o persoană ocupată și care iubește multitasking-ul, atunci ar trebui să știți că aveți opțiunea de a utiliza aplicațiile pe mai multe dispozitive pentru a crește productivitatea.

AppGallery este folosită de milioane de consumatori în fiecare zi. A câștigat deja încrederea a mii de parteneri din întreaga lume și are peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar. Peste 5,75 milioane de dezvoltatori din întreaga lume s-au înregistrat pentru a se alătura Huawei Developer Alliance, care a dus la integrarea a peste 216.000 de aplicații cu HMS Core la nivel mondial.

În AppGallery veți găsi un număr mare de aplicații de înaltă calitate din multe domenii care vă oferă experiențe unice, indiferent de dispozitivul Huawei pe care îl utilizați.

În plus, dacă folosești mai multe dispozitive Huawei sau îți schimbi dispozitivul, cu ajutorul Huawei Phone Clone poți transfera ușor și rapid toate aplicațiile pe care le folosești și le ai pe dispozitivul actual.

AppGallery, un serviciu sigur și ușor de utilizat

Huawei își ia în serios angajamentul față de securitatea în mediul digital, deoarece dorește ca toți utilizatorii să se bucure de un mediu sigur, privat și securizat în AppGallery.

Articolul precedentCât de mult vor fi protejați românii în iarna 2022-2023. Expert în energie: „Nu putem lua în considerare declarațiile politice, având în vedere instabilitatea lor”
Articolul următorAeroportul Timișoara va avea un nou terminal. Grindeanu: „Vreau să fie pentru plecările Schengen”