Cel mai bun moment pentru a obține sisteme de operare Windows și Office reale Dublați 11 vânzări ca parte a reducerii anuale a Godeal24 – Vinerea Neagră. Aceasta este o promoție uriașă cu reduceri uriașe la toate programele populare pentru PC. Ce este Black Friday? Vinerea neagră nu este doar o singură zi, ci un festival de cumpărături online foarte popular, care a apărut în Statele Unite și este echivalent cu festivalul de cumpărături de Vinerea Neagră. Mulți oameni vor face cumpărături în timpul Double Eleven, ceea ce vă va ajuta să economisiți mulți bani. Vânzările din 11.11 ale Godeal24 vă pot ajuta, de asemenea, să economisiți până la 90% sau mai mult!

Acum, cel mai recent Office 2021 este de doar 25,11 EUR, ceea ce reprezintă o economie de peste 90% față de prețul oficial Microsoft de 439,99 USD. Dacă achiziționați mai multe pachete Office 2021, acestea pot ajunge la un preț de până la 13,22 EUR! Dacă nu vă deranjează noile caracteristici ale Office 2021, Office 2019 este, de asemenea, o alegere foarte bună. Office 2019 costă doar 23,11 EUR! Godeal24 este o platformă de vânzare software foarte sigură, trebuie doar să cumpărați cheia de activare a licenței software Godeal24, apoi să o descărcați de pe site-ul oficial al software-ului și să o activați cu codul de activare, astfel încât software-ul pe care îl utilizați este 100% sigur și autentic! În timpul instalării și utilizării, Godeal24 oferă asistență tehnică 24/7 și promite servicii pentru clienți pe viață! Împărtășește această ofertă cu familia și prietenii tăi!

Cantități limitate! MS Office 2021 Original de la 13,22 EUR

Windows este cel mai folosit sistem de operare din lume și a devenit treptat o necesitate pentru fiecare computer. Odată cu lansarea Windows 11, Microsoft a introdus multe inovații în sistemul său de operare. Acum cu Oferta anuala Godeal24 – Black Friday, Godeal24 oferă reduceri de până la 90% la licențele originale pentru sistemele de operare Windows față de prețurile convenționale! Windows 10 clasic la doar 6,11 EUR și cel mai recent Windows 11 Pro la doar 11,11 EUR!

Windows 10 Pro și Windows 10 Home de la 6,11 EUR

Godeal24 are un magazin complet și profesional cu un catalog extins de licențe digitale 100% garantate și legale. Puteți obține același software cu o reducere de peste 80% și este încă oficial. Nu numai popularele sisteme de operare Windows și sisteme de operare Office, ci și programe mai practice software de calculator și instrumente mobile, precum seria IOBIT, software-ul Ashampoo, Disk Drill și multe altele.

Godeal24 este un reseller de licențe Microsoft și software esențial de securitate IT, care vă permite să achiziționați sistemul de operare Windows și MS Office la prețuri reduse, precum și instrumente informatice utile precum seria IOBIT, software-Ashampoo, Disk Drill și multe altele. Economisiți până la 90%! Licențele sunt 100% originale și autentice. Godeal24 cunoaște „istoria” fiecărei licențe vândute, iar utilizatorii o pot folosi fără probleme. Din acest motiv, licențele care pot fi achiziționate pe Godeal24 pot fi folosite „pe viață”, adică fără restricții: sistemul de operare va fi actualizat și susținut de Microsoft pe toată durata de viață.

Cum se plătește?

Articolul precedentElon Musk, chestionat de Emmanuel Macron, promite că va proteja copiii pe Twitter. Președintele francez a deschis un „laborator”
Articolul următorTesla ar putea exporta mașini fabricate din China în Statele Unite. Elon Musk a scris „False” pe contul său de Twitter