Meta a anunțat că extinde setarea „Mod Pro” la toate profilurile de utilizatori Facebook din întreaga lume.

Aceasta înseamnă că toți utilizatorii își pot monetiza conținutul.

Modul profesional este similar cu Pagini prin faptul că oferă utilizatorilor posibilitatea de a crea un profil separat pentru a posta pe rețeaua socială.

Într-o postare pe blog, Facebook a menționat că vede această schimbare ca pe o oportunitate „de a face bani din diverse programe de monetizare”, despre care Adevărul spune că le va permite oamenilor să se implice cu adepții în alte moduri.

Configurarea profilului oferă creatorilor acces la funcții de generare de bani și instrumente de analiză, cum ar fi Reels Play de la Facebook, care vă permit să generați bani din videoclipurile pe care le postează. „Modul Pro” oferă, de asemenea, creatorilor eligibili acces la Stars pentru a genera bani direct de la adepții Reels, live și la cerere.

În plus, creatorii din acest mod au acces la abonamente, ceea ce le oferă posibilitatea de a partaja conținut numai pentru abonați pe rețelele sociale. Abonamentele nu sunt încă pe deplin implementate și sunt încă în faza de testare.

„Modul profesional vă permite să construiți o audiență globală de abonați în timp ce rămâneți conectat cu prietenii și familia prin intermediul profilului personal de Facebook. Când postați conținut public, aveți acces la funcții concepute pentru a vă ajuta să atrageți și să implicați noi adepți, disponibile anterior doar pe Pages”, a adăugat compania.

Articolul precedentPoluarea aerului provoacă 300.000 de decese premature în fiecare an în Europa. Ce fac companiile producătoare în România?
Articolul următorO nouă mașină electrică va fi lansată în Europa anul viitor. La ce preț este deja vândut în China