Sărbătorile de sfârșit de an se apropie cu pași repezi și poate că ești în căutarea unui cadou de afaceri original pe care să-l oferi angajaților sau clienților tăi. Ciocolata? De Crăciun urmează să primească deja cutii întregi de ciocolata, să ne gândim la ficatul lor. Accesorii pentru telefon sau tabletă? Cum să nu fii sigur că au deja unul (sau chiar mai multe și atunci știi modelul dispozitivului lor?). O cheie USB? Toată lumea are deja o duzină întinsă în sertar, nu știm ce să facem cu ele.

Așa că anul acesta spunem stop cadourilor inutile de afaceri și mai ales celor conectate. Stam deja prea mult cu nasul lipit de smartphone-uri toată ziua, așa că, în schimb, oferă clienților și angajaților tăi un cadou original, gustos și sănătos. Descoperă  3 motive pentru a oferi cadouri dulci cu miere ca si cadou de afaceri.

Oferă o imagine autentică și sănătoasă a companiei tale

Mierea este foarte bună pentru sănătatea ta. Un produs natural, întărește sistemul imunitar și ajută la tratarea multor afecțiuni de iarnă (cum ar fi durerea în gât, de exemplu) sau afecțiunilor cotidiene (știi că proprietățile sale antibacteriene sunt foarte eficiente în zgârieturi, arsuri și chiar tăieturi??), deci ce poate fi mai bun decat mierea pentru a transmite anturajului tău profesional mesajul ca îți pasă de ei, ca persoana și nu doar pentru afaceri?

Fă ceva bun pentru planetă

Mierea este foarte importantă pentru ecosistemul nostru deoarece albinele, producând-o, contribuie la polenizarea a 80% din soiurile de flori și plante de pe planeta noastră. Adică, dacă ar dispărea albinele și insectele polenizatoare în general, toate aceste specii de plante nu s-ar mai putea reproduce și crește în mod natural fără ajutorul omului. Oferind miere recoltată în România și care provine de la apicultori tradiționali, cu adevărat pricepuți în a făuri un produs de calitate, curat, sănătos, autentic (pentru a reduce amprenta de carbon), vei contribui la păstrarea naturii frumoase a Pământului nostru. Tehnologia folosita este automatizată, astfel încât permite ca procesul de omogenizare și îmbuteliere să fie perfect controlat, produsul final păstrând întreaga bogație pe care harnicele albine ne-o daruiesc. Ce cadou mai bun le poți oferi clienților tăi colaboratori și, de asemenea, copiilor lor?

Optează pentru un cadou personalizat și original

Cadourile dulci cu miere sunt complet personalizabile. Poți adăuga sigla companiei și sloganul tău (sau orice altceva îți place). Se oferă recipiente de diferite dimensiuni și produse cu miere cruda de tei și susan rumenit, miere cu alune și roșcove, miere cu migdale și scorțișoară.

Așadar, cadourile cu miere sunt cadoul perfect pentru evenimentele de afaceri. Sănătoase, respectuoase cu planeta, pentru gurmanzi și total personalizabile, ce cadou ar putea oferi o imagine mai bună a companiei tale anturajului tău profesional?

Așa că, înainte de sărbătorile de sfârșit de an, oferă cadouri cu miere! Variantele de combinații ale mierii cu alte resurse ale naturii sunt ideale, așa încât toți consumatorii, copii, tineri, maturi sau vârstnici, să găsească în gama Aurum produse potrivite cu vârsta, activitatea și starea de sănătate a fiecăruia.

Articolul precedentMic ghid despre cum să oferiți cadouri angajaților dvs
Articolul următorO familie cu doi copii are nevoie de 8.600 de lei pe lună pentru a trăi decent în România